PAZARCIMA PEVAM ZAKOPČANA DO GRLA Džidža konačno priznala ono što njene kolege godinama prećutkuju (VIDEO)
Foto: Dejan Briza

Aleksandra Džidža Stojković (36), pevačica i ćerka Dragana Stojkovića Bosanca, svoju muzičku karijeru gradi na sebi svojstven način. Kako sama kaže, insistira na muzici i pevanju, bez preteranog razloga ne zauzima medijski prostor, nikada ne napada kolege i javne ličnosti, ali neće da ćuti ukoliko neko napadne nju.

Gostujući u emisiji „Milizam“ Aleksandra je otkrila gde najviše nastupa i kako izgledaju veselja na jugozapadu Srbije, kao i da li se za njih posebno priprema i oblači.

- Novi Pazar, Sjenica i Tutin, uopšte mesta u tom kraju, organizuju sasvim drugačija veselja nego ostatak Srbije - počinje Džidža, i dodaje:

- Na nekim veseljima gosti i domaćin piju, a na nekim ne. Tačno je da ne prilaze pevačici, ali to je na prvom mestu iz poštovanja prema sopstvenim ženama. Pevanje na takvim proslavama zahteva i drugačiji stajling s moje strane. Jednom su me zvali pred nastup i rekli da će biće pokrivenih žena i naglasili su mi da se ne obučem provokativno. To znači da ne bude otkriven dekolte, da nije previše kratko ili usko. Naravno da sam to i ispoštovala.

PAZARCIMA PEVAM ZAKOPČANA DO GRLA Džidža konačno priznala ono što njene kolege godinama prećutkuju (VIDEO)

Foto: Dejan Briza

 

Stojkovićeva je opisala i kako izgledaju ta veselja, ali šta oni kao publika očekuju od onoga ko nastupa.

- Na tim proslavama morate da se pevački pokažete, ali postoji kodeks koji mora da se ispoštuje. Interesantno je da oni ustanu da se vesele i igraju čim krene muzika, njih ne treba animirati. Tamo se pevaju rumbe i brze pesme, a jako retko balade. Ja biram repertoar, a onda na cedulji stigne pozdrav, potpis porodice od koje je i obavezno koliko je novca dato. Njima je to izuzetno važno. Sve to pročita momak koji je tu neka vrsta voditelja - objasnila je Aleksandra.

Stojkovićeva je naglasila da voli da peva i nastupa, da baveći se ovim poslom dobro zarađuje i prisetila se najveće zarade u karijeri.

- Najviše sam zaradila na jednoj privatnoj svirci gde je bilo svega 20 ljudi. Nastupali smo Džej, Rule i ja, i tokom te jedne večeri, za neko kratko vreme, dva ili tri sata, svako od nas je uzeo po 10.000 evra - priznala je pevačica.

PAZARCIMA PEVAM ZAKOPČANA DO GRLA Džidža konačno priznala ono što njene kolege godinama prećutkuju (VIDEO)

Foto: Dejan Briza

 

 

Celu emisiju „Milizam“ koja je snimljena u restoranu „Patrik“  pogledajte na našem Jutjub kanalu.

Silikone sam izvadila zbog Bosanca

Aleksandra Stojković je naglasila da je na njoj sve prirodno, da nema silikone u grudima, a da je filere iz jagodica i silikone iz usana izvadila kada joj je tata Dragan rekao da više ne može da je prepozna.

Dragan Stojković Bosanac

Alo

 

-Imala sam ogromna usta, a dodavala sam jer sam bila navučena na intervencije. Volela sam miris bolnice i uživala sam kada sam znala da će doktor nešto da mi radi. Onda mi je tata rekao da me više ne prepoznaje i ja sam sve to izvadila. Sada radim samo botoks jer ne želim da imam bore - rekla je Aleksandra Stojković.

MOJA SUPRUGA SE NIKADA NIJE PLAŠILA Pevač progovorio o braku i karijeri, pa prokomentarisao starlete

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading