JAVILA SAM SVIMA DA ONI KRADU Iva Grgurić šokirana nakon hapšenja njenih bivših saradnika iz "Šmeker tima"
Printscreen

Devet osoba je iz Valjeva i 2 iz Beograda su preko Fejsbuka i Intagrama na stranicama "Šmeker tim", koje su reklamirale naše pevačice i starlete, nudili dojave za klađenje na fudbalskim utakmicama i uzimali novac ljudima dovodeći ih u zabludu da će da dobiju, a među starletama koje su reklamirale profil nalaze se Sandra Afrika, Tamara Đurić, Dragana Mitar, Elenora Miljković, Stanija Dobrojević, Iva Grgurić i Nataša Radan.

Naime, pobednica treće sezone rijaltii Zadruga Iva Grugurić oglasila se i otkrila da nije znala da se oni bave prevarama.

- Iskreno nisam znala da se oni time bave, nisu mi tako rekli, da sam znala nikada ne bih reklamirala - rekla je Iva i dodala.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ja sam ih samo jednom reklamirala i kad su mi ljudi javili da su pokradeni i kad su mi sve objasnili ja sam onda svima koji su me pitali rekla da ne igraju i da oni kradu - završila je Iva za Telegraf.

Podsetimo, policijski inspektori sa Čukarice su nakon višemesečnog operativnog rada, u saradnji sa kolegama iz Valjeva i Loznice i Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal uhapsili 11 osoba za kojima se na teret stavlja više krivičnih dela prevara i pranje novca. Devet osoba je iz Valjeva, dok je 2 iz Beograda.

PITAJTE GA ČIME SE BAVI Ivana Šašić udara na bivšeg muža nakon njegove sramne izjave, iznela u javnost sav prljav veš

Komentari (0)

Loading