PRVA FOTKA SESTRE UKI Q NAKON ŠTO JE BRUTALNO PRETUČENA Drži bebu u naručju, poruke podrške pristižu sa svih strana (FOTO)
Printscreen

Sestra popularne tiktokerke Une KablarSara H. (19) brutalno je pretučena, a za nasilje je osumnjičen njen suprug Damjan (23).

Sara se sada prvi put oglasila se na društvenim mrežama i objavila fotografiju sa svojom ćerkom.

On je uhapšen zbog nasilja u porodici, a u komentarima ispod Sarine fotografije, dok ćerku drži u naručju, nizale su se poruke podrške.

PRVA FOTKA SESTRE UKI Q NAKON ŠTO JE BRUTALNO PRETUČENA Drži bebu u naručju, poruke podrške pristižu sa svih strana (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, majka jutjuberke, Uki Q, Dijana Marinković govorila je o teškim trenucima kroz koje prolazi cela porodica nakon što je njena druga ćerka doživela porodično nasilje. U jednom momentu, tokom emisije, dok je pričala o ćerki Sari, se i rasplakala.

- Petnest minuta pre incidenta sam bila kod njih, odnela sam im večera, uzela je i rekla žurim. Nije mi se ništa žalila, i kad sam se vratila kući zvala me sa VMA uznemirena. Rekla mi je "Čuvaj mi bebu" - započela je Dijana sa knedlom u grlu, pa se u jednom trenutku i rasplakala:

- Bila je krvava, izdeformisana. Sada ima jake vrtoglaice i jako je uplašena, plaši se za bebu. On se činio tako divan dečko, bio pobožan išao je u crkvu. Jako sam bliska sa ćerkom, uvek sam joj pomagala. Govorila je da im se njihova majka mešala, ali niko nije slutio da je ovakav monstrum.

IMA TRI MOGUĆNOSTI Šok ispovest Jelene Mačić, iznela nepoznate detalje iz svog zivota

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading