TUKAO ME JE ZBOG SVOJE MAME DOK SE NISAM ONESVESTILA Stravična ispovest pretučene sestre naše poznate tiktokerke
Printscreen

Nakon što je Tiktokerka Uki Q objavila na svom Instagramu da je njena sestra navodno pretučena od strane svog supruga, i da joj je tom prilikom naneo ozbiljne povrede glave, sada se oglasila i sama Sara koja otkriva nove detalje.

Naime, Sara ističe da je njihova svađa kulminirala zbog njegove mame koja im se meša u odnos i dodaje da se ovo nikada pre nije desilo.

- Muž me je pretukao zbog svađe koja je, kao i svakog puta, izbila oko njegove mame. Njegova mama se mešala u naš odnos, nagovarala ga je često protiv mene i moje mame, prečudno se ponašala prema njemu. Svađali smo se danima, a sinoć mi je lupao glavom o pločice - započinje ispovest Sara.

- Njega je mama često savetovala kako da se ponaša prema meni, kao da joj je smetalo što ima ženu i dete. On je sinoć tokom naše svađe počeo da vređa moju porodicu, pa sam mu uzvratila i prokomentarisala nešto o njegovoj mami. Počeo je da me juri, davi po stanu, a onda me je bacio na pločice i udarao mi glavom o iste - isprekidanim glasom govori povređena devojka.

Printscreen

 

Sara H. dodaje i da posle incidenta niko od porodice supruga nije kontaktirao.

- Oni su došli ispred bolnice i branili su sina, njegova majka je ponavljala: "Moj sin to nikada ne bi uradio". Vikala je na moju majku, zvala ju je čak telefonom i ponavljala da njen sin to ne bi uradio - ističe Sara.

Kako kaže, suprug, sa kojim je u braku od februara ove godine, tu se nije zaustavio.

- Najmanje 15 puta me je udario šakama u glavu dok se nisam onesvestila - navodi Sara.

Ona objašnjava da se ovako nešto nikada nije dogodilo.

- Dešavalo se da me tokom svađe ponekad gurne, ali nikada nisam imala nikakve povrede. Uzrok naših svađa je uvek bila njegova mama - kaže sagovornica.

Sara H. tokom noći je na VMA prošla kroz niz pregleda, a urađen joj je i skener.

- Naša beba takođe ima modrice, a nikada nisam ni posumnjala da bi mogao da joj naudi. Mislim da su te modrice nastale dan ranije, dok ju je ljuljao jer je mnogo plakala i bila nervozna. Damjan je takođe bio nervozan i dok ju je ljuljao ona je nekoliko puta jače zaplakala. Tada mi ništa nije bilo sumnjivo, jer beba često zbog grčeva zaplače, ali sada sumnjam da joj je stezao guzu. Imala je povrede, guza je bila crna - završava ona.

Podsetimo, Uki u svojoj objavi na Instagramu tvrdi da je njenu sestru suprug nakon toga odvezao u Vojnomedicinsku akademiju, a potom je, kako dalje navodi, pobegao.

OVO JE MAJKA ANDREANE ČEKIĆ Pevačica objavila fotografiju, izazvala lavinu komentara

Komentari (0)

Loading