PRETUČENA SESTRA POZNATE TIKTOKERKE Uki Q pokazala jezive povrede, dvomesečna beba žrtva stravičnog nasilja? (VIDEO)
Printscreen

Naša popularna tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, objavila je na Instagramu da su njena sestra i beba od dva meseca doživeli fizičko nasilje.

Naime, kako tvrdi, nasilje su pretrpeli od strane sestrinog muža, koji je takođe navodno pretio da će joj oduzeti starateljstvo nad detetom ako se razvede od njega.

- Muž moje sestre je večeras pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru 2 meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega - napisala je Una.

Kako je dalje Una navela, on je svoju suprugu i dete odvezao u Vojnomedicinsku akademiju, a zatim pobegao.

- Nakon što je večeras unakazio, dovezao je na VMA i pobegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smejući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno, njegov tatica počeo je da preti uz reci kako on ima lek i za to jer misli da novcem može sve da reši. U najboljem slučaju biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i još uvek ne znamo koje su joj sve posledice od njegovih povreda - napisala je Una i zamolila sve da podele njenu objavu kako bi im pomogli u borbi sa porodičnim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od 2 meseca:

- Imamo još puno toga da kažemo ali smo trenutno u šoku - dodala je ona.

Sve se navodno izdešavalo sinoć oko 21 čas. Uninoj sestri su, kako je navela, snimali vrat, grudni koš. glavu, pluća, a podnela je i krivičnu prijavu policiji. Unina sestra se, kako je napisala, u jednom trenutku i onesvestila.

DOK SVI NOSE KUPAĆI Konstrakta stajlingom na plaži sve oduševila

Komentari (0)

Loading