PONOSNA SAM ŠTO SAM BOLJA OD MADONE! Ceca za Alo! progovorila o svom plasmanu na listi  najposećenijih koncerata
Foto: Vladimir Marković

Svetlana Ceca Ražnatović decenijama slovi za jednu od najpopularnijih pevačica naših prostora, a koliko je poznata i poštovana mimo granica naše zemlje, svedoče nova istraživanja koja pokazuju da je folk diva nadmašila svetske zvezde Madonu i Lejdi Gagu po posećenosti koncerata.

Pročitajte još: Znate li ko je ČUVENA majka Maje Volk? Bila je jedna od NAJVEĆIH zvezda stare Jugoslavije

Naime, Lejdi Gaga nedavno je održala spektakl u Parizu na kojem je prisustvovalo više od 80.000 ljudi, što je izazvalo mnoštvo reakcija muzičkih stručnjaka. Taj koncert je sedmi na listi najposećenijih u Evropi, a na 34. mestu svetske liste najposećenijih koncerata ženskih vokala svih vremena.

Printscreen

 

Međutim, ono što je posebna čast za srpsku javnu scenu jeste činjenica da se koncert koji je Ceca održala 2013. godine na Ušću, a na kojem je bilo čak 150.000 ljudi, našao na trećem mestu ove prestižne liste.

Printscreen

 

Po ovoj statistici, Ražnatovićeva se našla odmah ispod legendarne Tine Tarner, dok se ispod nje nalazi svetska pop diva Madona koja se pozicionirala na četvrto mesto, a čiji je koncert bio znatno manje posećen nego Cecin.

Ovim povodom pozvali smo srpsku folk divu koja je za Alo! priznala da je ponosna na uspeh koji je ostvarila 2013. godine te istakla da spektakl na Ušču ima posebno mesto u njenom srcu.

- Meni će koncert održan na Ušću zauvek ostati u najlepšem sećanju. Radujem se tome da ponovimo taj spektakl, a nadam se da ćemo tada i oboriti dosadašnji rekord posećenosti - rekla nam je Ceca, pa otkrila da ovu titulu duguje svojoj vernoj publici.

Foto: Vladimir Marković

 

- Ovo nije samo moj, već je i uspeh moje publike. Možemo samo biti ponosni na to što smo zajedno plasirali Beograd tako visoko na svetskoj mapi najposećenijih koncerata - rekla nam je Ražnatovićeva za kraj.

Podsetimo, o Cecinom spektaklu na Ušću pisali su gotovo svi domaći, ali i inostrani mediji, a ovaj događaj su ispratili i CNN i BBC. To je ujedno bio i otvarajući koncert Cecine turneje „Grom“ koja je oborila sve rekorde posećenosti širom Balkana.

Unuk je muzikalan na mene

Ceca je nedavno otkrila da je njen unuk Željko, iako je jako mali, već pokazao sklonost ka muzici.

- Željko ima samo dve godine, a priča i peva, sve upija kao sunđer. Jako je muzikalan iako je mali, ozbiljno gađa intonaciju, mislim da je povukao gen na mene i da ima talenat za muziku - rekla je Ceca.

RAZNEŽILA SVE Dušica Jakovljević podelila fotografiju na koju niko nije ostao ravnodušan, evo o čemu je reč

Komentari (0)

Loading