CECA PREŠIŠALA MADONU NA PRESTIŽNOJ SVETSKOJ LISTI Samo ove dve dive su ispred nje
Alo promo

Na top listi najposećenijih svetskih koncerata za koje su se prodavale ulaznice našla se naša muzička zvezda Svestlana Ceca Ražnatović, koja je zauzela treće mesto zbog velikog broja publike koja je prisustvovala na njenom koncertu koji je odžan na Ušću u Beogradu 2013. godine.

Pročitajte još: Najomraženija ALBANSKA PEVAČICA u Srbiji na nastupu doživela PEH: Srbi su je URNISALI komentarima, a jedan od njih je bio "Padni ako je Kosovo Srbija"

CECA PREŠIŠALA MADONU NA PRESTIŽNOJ SVETSKOJ LISTI Samo ove dve dive su ispred nje

Alo promo Dejan Milićević

 

Ceca je na prestižnoj svetskoj listi najposećenijih koncerata prešišala kraljicu popa Madonu, dok su se ispred nje na listi našle Kristina Agilera i Tina Tarner.

- Godinama sam srećna zbog mojih velikih koncerata i ponosna na svoju publiku, jer smo kada su u pitanju balkanski prostori ispisali istoriju! To mi je motiv za nove koncerte, nove želje… Naravno da prija kada se nađete u takvom društvu, na takvoj top listi i posebno kada vam na takvoj listi društvo prave svetske zvezde. Kao što znamo istoriju pišu pobednici, a verujem da ćemo u narednom periodu moja publika i ja oboriti ovaj rekord na Ušću 3 - rekla je Ceca jednom prilikom o koncertu koji je ostao zabeležen u istoriji najposećenijih.

CECA PREŠIŠALA MADONU NA PRESTIŽNOJ SVETSKOJ LISTI Samo ove dve dive su ispred nje

Foto: Printscreen/instagram

 

DŽENIFER LOPEZ OBJAVILA IZAZOVNI VIDEO Pevačica je na svoj 53. rođendan izazvala lavinu komentara, pogledajte o čemu je reč 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading