NE VOLI DA KUVA Ana Radulović otkrila kako provodi praznike i kakva je domaćica
Printscreen

Posetili smo porodični dom voditeljke Ane Radulović i njenog supruga, folk pevača Mirčeta Radulovića. Naravno, sa njima je u tim trenucima bio i njihov sin Konstatin.

Primetili smo da su jaja ofarbana i spremna za Vaskrs, pa smo upitali Anu da li je kao prava domaćica, ona farbala jaja za ovaj veliki praznik, ili je možda na pijaci kupila ofarbana jaja kako ona ne bi imala dodatnu obavezu.

NE VOLI DA KUVA Ana Radulović otkrila kako provodi praznike i kakva je domaćica

Printscreen

- I kupujem i farbam, čuvarkuću naravno farbamo mi, a što se tiče dekoracije ona je kupljena, a sve ostalo sam sama - otkrila je Ana.

Pročitajte još: Znate ga kao RANDUA iz popularne serije "Kasandra": Žene su LUDELE za njim, a evo kako danas IZGLEDA i šta RADI poznati glumac (FOTO)

- Moraću da budem iskrena, sve znam da spremam od domaćih jela do onih specifičnih gde eksperimentišem i Mirče kaže da baš imam dar za kuvanje, ali ne volim, ne volim da provodim vreme u kuhinji i spremanju dok on voli i onda ja prepuštam njemu - bila je iskrena popularna voditeljka.

Mirče već godinama radi i nastupa. I često su mu nastupi zakazani u vreme velikih praznika. Pitali smo Anu da li uspevaju svaki praznik da obeleže porodično, zajedno.

NE VOLI DA KUVA Ana Radulović otkrila kako provodi praznike i kakva je domaćica

Printscreen

 

– Zbog prirode njegovog posla većinu praznika nismo proveli zajedno, ljudi najviše slave tokom praznika i to je sasvim normalno, ali se trudimo da provedemo zajedno dan dok ne ode na posao i naravno da nadoknadimo propušteno vreme.

MIMI ORO POKAZALA NOVOG DEČKA Već je poznat javnosti po jednom skandalu, a evo i o kome je reč (FOTO)

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Istina

26.04.2022 14:45

E sad još i da voli da kuva bilo bi previše. Nmz sve.