SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Isplivao kompletan spisak imena i cenovnik VIP prostitutki!
Shutterstock

U velikoj akciji policije u Beogradu je nedavno uhvaćeno 29 osoba, koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom.

Sada su se u medijima pojavile informacije o tome kako su navodno izgledale poruke putem kojih su naručivane VIP prostitutke, kao i kako je izgledao VIP katalog i koje devojke su se našle u njemu.

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Isplivao kompletan spisak imena i cenovnik VIP prostitutki!

Printscreen

 

U porukama do kojih je Republika.rs došla može se videti kako su makroi komunicirali s klijentima, kako su ugovarali intimne usluge, kao i koliko su one koštale.

Kako piše pomenuti portal devojke su navodno podvodili Duško Banjac, fitnes instruktor Nikola Anđelić, Dušica Grabović, Jelena Jojić Madam i Ana Marija Kikoš. Na spisku devojaka navodno su se našle S.S, N.Š, H.M, Plejbojeva zečica M.R, S.T, S.G, D.Z, J.K.

Kako mediji saznaju S.T, J.K, M.R. i M.H. su bile privedene u policijsku stanicu na saslušanje, gde su neke od njih negirale poznanstva s makroima, dok su druge priznale da se bave prostitucijom.

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Isplivao kompletan spisak imena i cenovnik VIP prostitutki!

Printscreen

 

M.H. i M.R. su navodno priznale da su prostitutke i da su njihovi makroi navodno Banjac, Anđelić, Grabovićeva i Kikoševa.

Slavica Tripunović Dajana je, kako mediji prenose, u policiji, negirala da se bavi najstarijim zanatom i sebe prala time što je slobodna žena i ima prava da se viđa s muškarcima na žurkama.

- Slavica je rekla da poznaje Nikolu Anđelića pola godine, a Duška Banjca mnogo duže i to iz sveta muzike jer je Kajin menadžer. Ona je dovedena u stanicu s J.K, za koju je takođe rekla da je poznaje nekoliko meseci. Slavica se na dan hapšenja videla s J.K. da bi zajedno otišle kod klijenta, ali Slavica je rekla da ju je Anđelić pozvao na privatnu žurku, gde će biti momaka, a da je ona slobodna žena i da je zbog toga pristala na to - kaže izvor za pomenuti portal.

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Isplivao kompletan spisak imena i cenovnik VIP prostitutki!

Printscreen

 

- J.K. je navodno jedna od devojaka koja se našla na spisku, a zajedno sa Slavicom Tripunović Dajanom je uhvaćena na delu i privedena u policiju. Ona je negirala poznanstvo sa Banjcem i Anđelićem, a istakla je da se s Dajanom druži i da često izlaze zajedno i druže s muškarcima - kaže izvor.

Martina Rajić navodno je priznala da se bavi najstarijim zanatom, kao i da su joj makroi Banjac, Anđelić, Grabovićeva, Jojićeva i Kikoševa. Osim nje, kako i sama kaže, za gorepomenute makroe radile su i Slavica Tripunović, S.G, N.Š, D.Z, S.S.

- Martina je rekla da se skoro deceniju prostituiše, a da je pre toga radila kao model. Kaže da joj je Duško nalazio imućne klijente i da bi posle pružanja intimnih usluga njemu dala 30 odsto od zarade. Njena cena je bila 1.000 evra, pa je tako Dušku od svakog klijenta davala po 300 evra, a bakšiš, ako bi dobila, pripadao je njoj. Duško je bio glavni makro, a, kako Martina kaže, u poslednje vreme za njega je radio i Anđelić pošto je Duško čuo da ga odavno prate. Duško je Anđeliću dao sve fotografije devojaka, on je pozivao klijente, kontaktirao sa devojkama i slao ih na dogovorene adrese. Martina je tvrdila da, osim nje, za Banjca rade i Slavica Tripunović, Sofija Gačić, Nataša Šavija, Dragana Zrnić, Sanja Stanković. Od klijenata uzima 800 evra, a u decembru prošle godine od klijenta je uzela 1.500 evra, dok je taj klijent Jelenu Jojić Madam častio 2.000 evra što mu je nju nabacila. S Natašom Šavijom je u februaru ove godine bila s klijentima Crnogorcima na Zlatiboru u prestižnom hotelu. Tom prilikom Martina je uzela 700 evra, dok je Šavija zaradila 1.000 evra - kaže izvor za pomenuti portal.

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Isplivao kompletan spisak imena i cenovnik VIP prostitutki!

Printscreen/KurirTelevizija

 

Još jedna devojka koja je bila privođena zbog VIP prostitucije jeste M.H, koja nije želela da okoliša, već je jasno rekla da voli da živi na visokoj nozi i da zbog toga naplaćuje intimne usluge.

- Marija je priznala da voli pare i bogate muškarce, te da joj zbog toga ne pada teško što s njima putuje i što telo prodaje da bi uživala u luksuzu. Za usluge druženja bez intimnih odnosa dobijala je od 200 do 700 evra u zavisnosti šta klijent traži od nje. Posao su joj nabacivali Banjac, Ana Marija Kikoš, Jelena Jojić, Dušica Grabović, kao i devojka koja se lažno predstavljala kao Sofija, a zapravo se zove Marijana. Razgovore su vodili uglavnom preko Vocapa. Kada bi joj klijenta nabacila Ana Marija, usluga bi koštala 1.000 evra, ona bi za sebe zadržala 700 ili 600, a 300 ili 400 bi dala njoj. Toliki deo novca bi za sebe zadržao i Banjac, kao i Jelena Jojić i Dušica Grabović - kaže dobro obavešteni izvor za Republiku.

TEŠKO SAM DISALA, POČELO JE DA SE ŠIRI! Poznato stanje Olje Karleuše nakon hitne hospitalizacije, sve je na vreme otkriveno!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
fefe

11.04.2022 13:45

uhvacena na delu? dok je jahala musteriju? djiha djiha....