BIPOLARNI POREMEĆAJ, PROMENA VERE, RIJALITI, SAMOUBISTVO! Poznati pevač u jeku svoje popularnosti je nestao, a evo kako sada živi!
Foto: Printscreen/instagram

Pevač Bojan Tomović pojavio se na javnoj sceni 2005. godine, a potom se naglo povukao. Bio je i učesnik rijalitija "Farma", gde je nizao skandale, zbog čega je i diskvalifikovan i od tada se retko pojavljivao u javnosti.

Mnogi su mu predviđali uspešnu karijeru, ali ga je onesposobljavajuća bolest bipolarnog poremećaja, koja mu je dijagnostikovana, sprečila da se posveti muzici i nastupima. On je pre nekoliko godina šokirao sve kada je najavio da će oduzeti sebi život i istakao da više ne može da se bori sa teškom depresijom.

Dugo se niste pojavljivali u medijima, zbog čega i kako živite danas?

- Od 2015. godine uopšte ne gostujem po emisijama jer me zaista mrzi da odgovaram na jedna te ista pitanja. Uostalom, moj zadnji album izašao je krajem 2013. godine, dugo već nemam novih pesama i zaista nema razloga da se pojavljujem u medijima. Ja sam već godinama u Budvi, imam svoje male kuce Mazu i Lunu i uživam u šetnji sa njima pored mora - rekao je Bojan.

Poslednjih godina o Tomovićevom životu se malo zna, a sada je u ispovesti za Kurir otkrio kako danas živi, kako se bori sa bipolarnim poremećem, zbog čega se svesno odrekao očinstva i da li žali za prošlim životom.

Kako je sada vaše zdravstveno stanje i kako se borite sa bipolarnim poremećaje?

- Bipolarni poremećaj - hronična, doživotna bolest i nažalost sa najvećim brojem samoubistava. Zato su i terapija i lekovi doživotni, tako da je borba svakodnevna. Nekad je mesecima baš teško, jedva ustanem iz kreveta, a onda odjednom, ona ničim izazvana euforija, pa ne spavam noćima, odvrnem muziku u pet, šest ujutru... Budem presrećan i tako u krug do nove minus faze ili barem do remisije, ali ona mi se retko dešava 

Doživeli ste popularnost, da li vam nedostaje taj period i na šta ste najviše ponosni u svojoj karijeri?

- Ponosan sam što se te moje stare pesme iz 2005. i dan danas pevaju i slušaju nakon toliko godina. Svakodnevno me zovu mlađi pevaći da pitaju za dozvolu da prepevaju "Na distanci", "Nisam te zaboravio", "S prijateljima na sto", "Motorolu", jer sam ja i pisao te pesme. Eto, makar neka pesma da ostane iza mene, jer sam se roditeljstva svesno odrekao još pre tri godine kad sam se razveo, upravo zbog bipolarnog poremećaja. Najviše zbog toga što je, nažalost, poremećaj često nasledan, čak i ako je majka zdrava. Nisam nostalgičan, tako da mi ne fali ništa iz prošlosti. Ne volim da se vraćam u prošlost, živim samo za ovaj trenutak sada, jer ono sutra ne znam ni hoće li doći, s obzirom u kakvom suludom vremenu živimo.

Da li vam je neko sa estrade pružio podršku u teškom periodu?

- Hanka Paldum je bila uz mene u onim mojim najtežim situacijama, i to je je divna žena, prava umetnica i drago mi je što smo 2015. snimili duetsku pesmu. Da ne zaboravim i Milića Vukašinovića, on je poput Hanke znao da me sasluša i posavetuje. Sa njim sam se sprijateljio u rijalitiju "Farma", kad smo obojica diskvalifikovani zbog neprimerenog ponašanja. I sa njim sam snimio duet, i to je moja autobiografska pesma.

Zbog čega se najviše kajete u životu?

- Kajem se sto sam bio u Grandu, u rijalitijima i sličnim glupostima. To nikada nije bio moj svet, ali šta ćeš, pogreši čovek. Kajem se što imam 40 godina, a još nemam devojku. Šalim se, nikada se više ne bih ženio, nikada čak ni ozbiljna veza, može samo tzv kombinacija.

BIPOLARNI POREMEĆAJ, PROMENA VERE, RIJALITI, SAMOUBISTVO! Poznati pevač u jeku svoje popularnosti je nestao, a evo kako sada živi!

Foto: printscreen/facebook

 

U kakvim ste odnosima sa porodiocom?

- Sa porodicom sam u normalnim odnosima, mi više od 20 godina ne živimo zajedno, ali se redovno posećujemo i sve je okej. Nedavno sam postao stric, moj rođeni brat je dobio sina prvenca i to me jako obradovalo.

Često ste spominjali Miljanu Kulić, šta sada imate da kažete o njoj?

Spominjala je ona mene, zapravo zvala mesecima po 100 puta dnevno, ali bukvalno, međutim, meni je Miljane jako žao jer se vidi da njoj psihički nije dobro...

BIPOLARNI POREMEĆAJ, PROMENA VERE, RIJALITI, SAMOUBISTVO! Poznati pevač u jeku svoje popularnosti je nestao, a evo kako sada živi!

Foto: Alo/Masonri Jošida

 

Pričali ste da ste promenili veru, da li ste još uvek u islamu i zbog čega ste doneli tu odluku?

- Nikada više ne bih pričao o veri, jer kad sam javno o tome progovorio, mene su pretukli.


Pročitajte još: DIVA DŽENIFER LOPEZ važi za jednu STROGU MAMU: Ovo su PRAVILA koja njena deca moraju da POŠTUJU

Da li pratite sada javnu scenu, kakvo mišljenje imate o estradi?

- Ne pratim jer kod kuće nemam televizor. Crkao je pre par godina i nemam nameru da ga popravljam jer se nema što pametno videt. Kad me nešto zanima uđem na mobilni i izguglam. Privatno slušam EKV, Josipu Lisac, Terezu Kesoviju, filmske instrumentale i zaista nisam u toku o estradnim ličnostima šta se dešava njima.

TEŠKO JE FINANSIJSKI! Otkriveno zbog čega poznata pevačica prodaje ogromnu vilu, ćerka je protiv, a evo zašto je spustila cenu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading