HOLIVUDSKE ZVEZDE PALE SU U SENKU! Na dodeli Oskara bila je i jedna Srpkinja, manekenka zablistala i oduševila sve! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Nina Seničar, srpska manekenka, televizijska voditeljka i glumica, zablistala je na crvenom tepihu tokom dodele Oskara.

Voditeljka je na ceremoniju došla u pratnji svog supruga, američkog glumca Džeja Elisa, koji je nosio belo odelo, crnu košulju i crne cipele. Ipak, ovoga puta svu pažnju privukla je Nina koja je nosila kreaciju Dolce & Gabbana sa diskretnim nakitom.

Foto: Printscreen/instagram

 

Duga, crna haljina sa kristalima, perjem i naglašenim korsetom bila je prilično upečatljiva, ali istovremeno i elegantna i naglašavala sve Ninine atribute. Uz to, imala je jednostavnu šminku, a njena raspuštena kosa i dugi talasi samo su dodavali utisak pravog glamura.

Naime, Nina je otelotvorila Keri u seriji ‘The Dovnside of Bliss’ sa glumcima Erikom Robertsom i Bilijem Zejnom u glavnim ulogama.

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Nina je karijeru započela kao model i televizijska voditeljka, nastupajući na italijanskoj televiziji. Njena veza sa jednim od najpoznatijih svetskih pevača Erosom Ramacotijem počela je 2006. godine. Zatim je održao koncert u Srbiji, ali manekenka nije bila prisutna. Nakon toga, par je raskinuo, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Nina i Džej su u vezi od 2015. godine, ali su to potvrdili tek 2017. godine. Zajedno imaju ćerku Noru Grejs koju su dobili u novembru 2019.

OPRAVDALA TITULU KRALJICE LAPSUSA! Tanja Savić nasmejala do suza novom hit izjavom!

Komentari (0)

Loading