MILE KITIĆ I MARTA PRVI PUT ZAJEDNO NA DOMINIKANI! Popularni pevač promenio imidž, svi pričaju samo o jednoj stvari! (FOTO)
Alo

Pevački par Marta Savić i Mile Kitić uživaju u lepom vremenu u Dominikanskoj Republici, a sada su sa svojim fanovima to podelila i na Instagramu. 

Mile i Mart su pokazali u kakvom luksuzu se baškare, a njihove provokativne fotografije su privukle posebnu pažnju. 

Pevač je nedavno napunio 70 godina, a svi komentarišu koliko dobro izgleda, ali i njegovu promenu. On je zapravo pustio sedu bradu, a pozitivni komentari na njegov račun nisu izostali. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

 

Martin izgled takođe su svi hvalili na društvenim mrežama. Inače, pevačica je nedavno pohvalila muža, pa otkrila da će joj se pridružiti u domu na Dominikani.

 

 

- Dolazi prvi put ovde, u Dominikanu, navikao je da ja sve završim sa majstorima i svim problemima, a on samo da dođe i uživa. Nije mu se dopalo baš što mora toliko da putuje dugo, putuje mnogo, ali uspela sam da ga nagovorim i nadam se da će mu se dopasti koliko i meni. Mora malo da odmori, on voli da radi, ali mislim sad je vreme da se malo opusti i da malo uživa - rekla je Marta pre nego što je Mile došao kod nje.

ZAPLAKAO U CRKVI TOKOM VENČANJA! Petra Grašu ponele emocije, zbog ovoga nije mogao da obuzda suze! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading