OTKRIVENO IME NASLEDNICE! Relja i Nikolija prvi put posle 7 meseci progovorili kako im se zove drugo dete, ima jako značenje i poruku!
Foto: Printscreen/instagram

Nikolija Jovanović se porodila pre sedam meseci, a ona i njen suprug Relja Popović su tek sada otkrili za javnost ime druge naslednice.

- Postali smo mama i tata divne devojčice. Mnogo te volim i mnogo si hrabra – pohvalio se ponosni tata na Instagramu, uz fotografiju sa poznatom pevačicom i njenim stomakom.

Oni se od tada nisu oglašavali, te nisu hteli ni da otkriju koje ime su odabrali za mlađu ćerku, sve do danas.

OTKRIVENO IME NASLEDNICE! Relja i Nikolija prvi put posle 7 meseci progovorili kako im se zove drugo dete, ima jako značenje i poruku!

E-stock

 

- Relja i ja čuvamo privatan život. Moja sreća je svakako velika, iako je ne delim uvek sa medijima i fanovima. Jednostavno odvajam te dve stvari. Kada bismo vratili vreme, ne bismo vam rekli ni ime prve ćerke. No, sada smo odlučili da decu potpuno sakrijemo od javnosti. Oni su tako odlučili, ali… Kada se bavite javnim poslom i imate puno prijatelja, a majka vam je jedna folk diva, prosto je nemoguće sakriti neke stvari, makar bile i najličnije. Posle skoro sedam meseci otkrivamo vam ime devojčice. Zove se Hana - rekla je Nikolija za Hallo.

Postoji više priča o poreklu imena Hana, koje je inače veoma popularno i jedno je od najstarijih. Ako se u obzir uzmu hebrejski koreni, značenje bi bilo “milostiva”, “milost”, “u Božijoj milosti”. Oni koji tvrde da je ime arapskog porekla kažu da znači “pametna”, „darovita“, “puna znanja”, “ona koja donosi sreću”, “vesnik radosti”. U drevnoj persijskoj kulturi Hana bi bila protumačena kao “carica”, „vladarka“ ili “uzvišena”. U svakom slučaju, ovo je ime za poželeti ovakvih umetnika.

Inače, dobro poznato ime prve ćerke je Rea.

OD POROĐAJA TRAJE TENZIJA! Luna i Marko iskreno o burnom i haotičnom odnosu sa Anabelom, imali su novi sukob, a sada su sve priznali!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading