LUDA ŽURKA U NAJAVI! Nikola Rokvić peva Srbima u Dubaiju za srpsku Novu godinu!
Alo

Po prvi put u karijeri Nikola Rokvić će nastupiti u Dubaiju i to za doček Pravoslavne nove godine, u četvrtak 13.januara.

Organizatori ovog koncerta u Ujedinjenim Arapskim Emiratima kažu za Alo! da je interesovanje ogromno i da su nakon dvogodišnje pauze zbog pandemije koronavirusa u kojoj nije bilo nastupa, naši ljudi koji tamo žive i rade željni muzike i izvođača sa ovih prostora.

LUDA ŽURKA U NAJAVI! Nikola Rokvić peva Srbima u Dubaiju za srpsku Novu godinu!

Alo

 

- Trebalo je da u četvrtak nastupi i Dženan Lončarević, ali nažalost, pred sam dolazak u Dubai jedan od članova njegovog benda se zarazio koronavirusom tako da ćemo njegov nastup odgoditi za par nedelja. Radujemo se dolasku Nikole Rokvića jer je on svakako jedan od naših najboljih pevača i nema sumnje da će napraviti sjajnu atmosferu, a ako je suditi prema interesovanju za njegov nastup, tako će i biti - rekao je za Alo! Đorđe Pešić, jedan od odganizatora Srpske Nove godine u Dubaiju.

Kako kaže, on planira da nastavi sa dovođenjem naših pevača u ovu Arapsku zemlju i nakon Rokvićevog koncerta.

LUDA ŽURKA U NAJAVI! Nikola Rokvić peva Srbima u Dubaiju za srpsku Novu godinu!

E stock

 

- Prvi vikend nakon Srpske nove godine rezervisan je za nastup Viki Miljković, a nakon nje i ostalih većih zvezda sa naših prostora - rekao je Đorđe za Alo!.

Klub u kojem će naši pevači nastupati, nalazi se u sklopu Šeraton hotela i poseduje veliki broj mesta, a organizatori se nadaju da će biti ispunjen do poslednjeg.

NE ŽELI DA ZABORAVI ODAKLE POTIČE! Ovako izgleda porodična kuća Žike Šarenice, a prizor je sve šokirao! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading