"REKLI SMO DA ĆEMO SE RAZIĆI, MNOGO SMO SE MUČILI" Nikola Rokvić godinama ćutao, a onda progovorio o krizi u odnosu sa Bojanom 10:00 Vip 0
"GOVORILI SU DA SAM SELJANKA IZ ČAČKA KOJA JE DOšLA NA DEDINJE" Naša pevačica završila u suzama zbog Rokvića: "Rekli su da sam dno dna" 17:30 Vip 1
TUGA U DOMU ROKVIĆA Porodica se oglasila emotivnim rečima: "Znam da si tamo gde duše ne bole..." 09:14 Vip 0
"KAKO VAS, BRE, NIJE SRAMOTA?!" Nikola Rokvić i Željko Samardžić žestoko zaratili, zbog ovoga je nastao haos! 16:50 Vip 0
OVO NIKO NIJE ZNAO! Nikola Rokvić se oprostio od Halida i otkrio privatne trenutke sa telefona 21:30 Vip 0
OVO JE NAJTUŽNIJI SNIMAK HALIDA BEŠLIĆA: "Kao da je i dalje tu, ali nebeska kafana je bogatija za još jednu legendu..." 18:20 Vip 0
"KAKO VAS, BRE, NIJE SRAMOTA?!" Nikola Rokvić i Željko Samardžić žestoko zaratili, zbog ovoga je nastao haos! 07:20 Vip 0
NAPADNUT NIKOLA ROKVIĆ! Otkrio stravične detalje: "Nabadao sam ih na štapove, borba za život" 06:30 Vip 0
POSLEDNJE INFORMACIJE O HALIDU BEŠLIĆU Pevač otkrio u kakvom je stanju sada: "Nadam se da će pobediti ovu borbu" 09:35 Vip 0
"REKLI SMO DA ĆEMO SE RAZIĆI, MNOGO SMO SE MUČILI" Nikola Rokvić godinama ćutao, a onda progovorio o krizi u odnosu sa Bojanom 07:20 Vip 0
IZNENAĐENJE U STUDIJU GRANDA! Pevač na koga su Srbi ponosni zbog humane misije sedi u žiriju ''Nikad nije kasno'' 16:20 Vip 0
NIKOLA ROKVIĆ O HALIDU BEŠLIĆU IZUSTIO ONO O ČEMU SE ĆUTI MESECIMA Otkrio šta mu je rekao sin pevača 18:16 Vip 0
"HALID BEŠLIĆ BIJE TEŠKU ŽIVOTNU BITKU" Pevač slomljen zbog njegovog stanja, obratio mu se emotivnim rečima: "Moj drugi ćale, pobedićeš" 09:45 Vip 0
SIMEON JE KRENUO U PRVI RAZRED Sin Nikole i Bojane je baš porastao, a mama mu je spremila posebnu čestitku 12:02 Vip 0
"KAKO VAS, BRE, NIJE SRAMOTA?!" Nikola Rokvić i Željko Samardžić žestoko zaratili, nastao haos! 14:00 Vip 0
BLAGOSLOV SA SVETE GORE! Nikola Rokvić otvorio dušu: "Početak je težak, pospanost i umor..." 18:30 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46