OTKRIVENO KAKO SE KIKA UBILA Jutjuberka Kristina Đukić umrla od predoziranja!
Foto: Printscreen/instagram

Poznata influenserka o čijoj tragediji bruji Srbija, Kristina Kika Đukić se ubila tako što se predozirala bensedinima i ekstazijem, saznaje Objektiv.

Naime, ranije je objavljeno da su u sobi u kojoj je Kika izvršila samoubistvo pronađene određene materije, ali kako Objektiv saznaje od izvora bliskih preminuloj devojci u pitanju je bila ova kombinacija koja je bila kobna za jutjuberku.

OTKRIVENO KAKO SE KIKA UBILA Jutjuberka Kristina Đukić umrla od predoziranja!

Printscreen

 

Podsetimo, Kristina Kika Đukić izvšila je samoubistvo pre dva dana u iznajmljenom stanu u centru Beograda. Kristina se borila sa nasiljem na društvenim mrežama, a tragična vest uzdrmala je mnoge.

Ona bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal je imao 700.000 pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.

UHAPŠEN BAKA PRASE

Podsetimo, javnost je šokirala vest da je mlada jutjuberka, Kristina Kika Đukić, izvršila samoubistvo.

Vest da je preminula, objavila je Kikina majka.

Sumnja se da je razlog bio to što je prolazila kroz sajber nasilje sa kojim na kraju nije uspela da se izbori, a mnogi su napade na nju dovodili u vezu sa jutjuberom Baka Prasetom.

Naime, Baka Prase i Kristina Kika Đukić su imali konflikt, nakon kojeg je on napravio pesmu koju je, po mišljenju mnogih, posvetio njoj, i tako navukao bes cele javnosti.

Istini za volju, Baka Prase u pomenutoj pesmi nije pomenuo njeno ime, ali je svakome ko je pratio Kiku mogao da zapazi nekoliko detalja pesme koje potencijalno ukazuju da je u pitanju baš ona.

Nakon četvoročasovnog saslušanja Baka Prase je pušten malo pre 21 sat iz SBPOK. 

Posebno tužilaštvo je izdalo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja MUP-u i u vezi drugih okolnosti koje su bitne za utvrđivanje potpunog činjeničnog stanja u vezi navedenog tragičnog događaja.

TRI PUTA SAM POKUŠALA DA SE UBIJEM! Stravično priznanje zvezde Tiktoka: sa 15 godina sam bila na lečenju na psihijatriji!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading