BIVŠA DEVOJKA MIHAJLA ŠAULIĆA SE POJAVILA NA SLAVLJU: Popularna pevačica pevala kod Luke Adžića, svi se zabezeknuli!
Foto: Alo.rs
BIVŠA DEVOJKA MIHAJLA ŠAULIĆA SE POJAVILA NA SLAVLJU: Popularna pevačica pevala kod Luke Adžića, svi se zabezeknuli!

Foto: Alo.rs

 

 

Članovi porodice Šaulić slavili su do ranih jutarnjih časova, a mnogi su primetili da je na ovom slavlju bila Aleksandra Mladenović koju su povezivali sa Mihajlom.

Aleksandra, iako je bila gošća, prva se latila mikrofona i zapevala na uvce bivšem momku s kojim je, očigledno, ostala u dobrim odnosima.

Osim što je pevala, Mladenovićka je sve šokirala izgledom s obzirom na to da je imala poprilično veliki dekolte u koji su svi gledali.

Aleksandru je s vremena na vreme odmenjivala koleginica Aleksandra Prijović koja je sa suprugom Filipom, takođe, bila gošća na slavlju. 

 

Luka je sa suprugom Aleksandrom dobio ćerku, a sinoć je bio pod utiskom te nije mogao mnogo da govori za medije. A umesto njega lepe vesti prokomentarisala je njegova baka Goca:

- Ja sam sa 39 bila baba, ovo je prirodan sled stvari. Navikavam se, kategorija prabake nije nešto, nek me zovu nana. Imaju ekipu za čuvanje, tu je i baka Sanela. Šaban bi bio preponosan, Luka je njegov prvi unuk, bio je vezan za njega. Srećna sam, tužna sam što nije ovde, ali on je u našim srcima, uvek je tu. Šaban živi kroz nas. Nisam još videla praunuku, snajka je dobro. Pre pune 23 godine, Sanelu je sa Lukom porodio isti doktor koji i Aleksandru. Luka je u euforiji, on se vraća brzo za Belgiju, mi idemo u Ameriku - rekla je Goca.

Bojana Rodić uživa u trudničkim danima, a kako izgleda dok uživa sa verenikom Mirkom Šijanom pogledajte OVDE

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading