"SPREČIO BIH SUKOB U UKRAJINI" Tramp oštro po Bajdenu, pomenuo i SANKCIJE
EPA/MIKHAIL KLIMENTYEV

- Veoma dobro poznajem Vladimira Putina i on nikada ne bi uradio ono što radi sada za vreme Bajdenove administracije. Nikako! - navodi se u saopštenju njegovog političkog komiteta Sejv Amerika.

Tramp je okrivio predsednika Bajdena zbog toga što je pustio Rusiju da se bogati zahvaljujući povećanju cena gasa, piše londonski dnevnik Indipendent, prenosi Tanjug.

- Slabe sankcije su beznačajne u odnosu na preuzimanje zemlje i ogromnog komada strateški lociranog zemljišta. Sada su cene nafte sve veće i veće, a Putin ne samo da dobija ono što je oduvek želeo, već i postaje sve bogatiji i bogatiji zbog poskupljenja nafte i gasa - rekao je Tramp.

On je dodao da su svi u Vašingtonu opsednuti kako da zaštite ukrajinsku granicu.

- Međutim, najvažnija granica na svetu nije granica Ukrajine, već je to američka granica - rekao je Tramp okupljenima u Konrou i poručio da je prva dužnost svakog američkog predsednika da brani americke granice.

- Ono što se dešava sa Rusijom i Ukrajinom nikada se ne bi dogodilo pod Trampovom administracijom - zaključio je bivši predsednik SAD Donald Tramp.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading