SRAMOTAN SKANDAL BRITANACA! Javni servis uporedio Srbe sa Hitlerovim nacistima?! (VIDEO)
printscreen/bbc

Javni servis Velike Britanije, BBC, izazvao je neviđeni skandal kada je objavio tekst u kom je zločin u Srebrenici upoređen sa Holokaustom, a Republika Srpska sa Trećim rajhom, što istovremeno znači da su za Britance Srbi isto što i nacisti. 

Siniša Mali poklopio Jeremićevu perjanicu Miroslav Aleksić je diletant i ponavljač koji je imao KECA IZ MATEMATIKE a sada komentariše srpsku ekonomiju - Alo.rs

- Kao da i dalje imate Treći rajh i Gestapo koji postoje nakon Holokausta. Svi kažu "hajde da pregovaramo sa njima". Ali, hajde da ne pregovaramo sa onima koji su počinili najgore zločine protiv čovečnosti u ovoj zemlji. Problem je što Srbi pokušavaju da legalizuju ono što je stečeno ratnim zločinima - rekao je za BBC Ćamil Duraković, prenose Novosti. 

Skandalozni tekst koji je potpisao Džeremi Bouen takođe obiluje i napadima na srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika.

To nije jedini slučaj pokušaja da se srpski narod izjednači sa nacističkim zlikovcima. Tako je poslanik SDA u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Šemsudin Mehmedović dao skandaloznu izjavu u kojoj se opet dotakao Drugog svetskog rata.

Ubijeni ulični svirač iz Novog Sada bio je istinski anđeo. Priča o tome kako je postao beskućnik sve objašnjava - Alo.rs

- Zamislite situaciju da su nacisti imali priliku da kreiraju međunarodne zakone kojima bi sačuvali grupacije ljudi koji su počinili Holokaust - rekao je on.

Podsetimo, početkom marta 1943, na inicijativu nemačkih nacista i uz saradnju ustaških vlasti poglavnika Ante Pavelića formirana je “Handžar divizija”, sastavljena mahom od muslimanskih mladića iz današnje BiH, koja je počinila velike zločine nad srpskim stanovništvom. O tome, međutim, nema ni pomena u tekstu BBC.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading