UBIJENI ULIČNI SVIRAČ IZ NOVOG SADA BIO JE ISTINSKI ANĐEO Priča o tome kako je postao beskućnik SVE OBJAŠNJAVA
Foto: Printscreen/Youtube

Podsetimo, Kristijan Kostić je ubijen u sredu, kada ga je preseo Žarko R. i tražio mu novac. Nesrećni čovek dao mu je 390 dinara, a kada mu je osumnjičeni zatražio još, rekao je da nema. Žarko R. počeo je da ga udara, te je Kostić u bolnici preminuo od povreda. Mladić je nekoliko sati kasnije uhapšen, a po sopstvenom priznanju, u blizini je čekao da vidi šta će biti sa Kristijanom.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO! BEŽIVOTNO TELO MUŠKARCA LEŽI NASRED ULICE Beogradska policija vrši uviđaj

On je čak prišao prolazniku koji je zvao hitnu pomoć i sačekao da lekari odvezu Kostića, kako bi utvrdio da li iko sumnja na njega. Od para koje je uzeo čoveku, kupio je cigarete.

Užasna smrt uličnog svirača uznemirila je Novosađane. Prijatelji, a i oni koji su ga znali samo kao svirača, opraštaju se na društvenim mrežama od njega.

- Kako ga ne bi žalili. Kristijan je svoj stan prodao da bi dao novac prijatelju za operaciju srca. Od tada je bio beskućnik. Iskreno, ne znam ko je taj prijatelj kome je dao sve pare od prodatog stana. Nije želeo o tome mnogo da priča, znao je samo da kaže "Bitno je da sam u tom trenutku i ja nekome pomogao!" - pričaju s tugom i nastavljaju:


- Kakvog čoveka je Novi Sad izgubio, zbog jednog klinca koji ga je ubio iz hira, to znamo mi koji smo ga znali. Ko ga nije poznavao ne zna da on nikada nije bio materijalista. Znao je da zaspi i na klupi, ili da noć provede u nekom lokalu koji je radio. Ranom zorom bi zauzimao svoje mesto, na stepenicama podzemnog prolaza i uveseljavao po ceo dan Novosađane. Voleo je svima da pomogne, da sa svima popriča - priča njegov dobar prijatelj.

ZA SMRT JELENE MARJANOVIĆ BILO OSUMNJIČENO 15 MUŠKARACA Jedan u vreme uzimanja DNK bio mrtav, dodatnu pometnju u istrazi napravilo taksi vozilo

Kostić je, kako pričaju Novosađani, bio dobri duh ovog grada.

- Svojevremeno je slušao Pink Flojd i odlučio da ovaj bend približi Novosađanima, izvodio je njihove pesme. Svakog dana je svirao na ulici, smejao se i delio svoje priče i pesme uz obaveznu cigaretu. Navodno, rođen je kao Ramiz Hamzić, ali je devedesetih promenio ime i uzeo majčino prezime i dedino ime, kako bi lakše dolazio do posla. Kako je i sam naveo u filmu "Ja, supermen", sedam godina je radio na RTV, ali je dobio otkaz i od tada mu je sve krenulo nizbrdo - pričaju građani koji su u četvrtakb uveče palili sveće na mestu na kome je Bleki svirao, piše Republika.

Komentari (1)

Loading
hmm

11.02.2022 19:30

Lik kaže da je sačekao u blizini i čak pitao prolaznika koji je zvao hitnu šta se događa da bi video da li sumja na njega , da li su ga videli šta je uradio. Pitam se , šta bi bilo sa prolaznikom da je zver slučajno zaključio da ga je video ?