"VERUJEM, ĐORĐE, DA ĆETE UKAPIRATI..." Đukanović "zalepio" Vukadinovića, uputio mu i pozivnicu - kad mu već nije išlo kod Jeremića
Alo!/Marko Metlaš

"Razumem Đorđe vaše nezadovoljstvo. Loše ste prognozirali, a i lista vam je doživela katastrofu. Niko ovde ništa ne oprašta. Građani su ti koji praštaju ili kažnjavaju. Svesni ste vi da nikakve krađe nije bilo, jer da jeste ne bi vaš lider podneo ostavku na mesto predsednika Narodne stranke. Rekao bi da je to sve krađa, nameštaljka i da je on oštećen. Ovde se radi o tome da Srbija mora da razgovara“, poručio je on na svom nalogu na društvenoj mreži „X“ (nekadašnji Tviter).

Vladimir Đukanović

Alo

 

„Da sledeći izbori budu borba ideja, a ne kampanja mržnje. Verujem Đorđe da ćete to ukapirati i dobrodošli ste kod nas u SNS“, dodao je Đukanović.  

Podsetimo, Đorđe Vukadinović je na izborima, koji su održani 17. decembra, podržao listu Narodne stranke, koja je doživela debakl i osvojila manje od 1 posto.

Nakon toga je Vuk Jeremić podneo ostavku na mesto predsednika te stranke.

Vuk Jeremić

Foto: Prinstcreen

 

On je istakao da se neće ponovo kandidovati za predsednika partije, a da će novi lider biti izabran na izbornoj skupštini.

- S obzirom na izborne rezultate, ovo je jedini odgovoran korak koji čuva dostojanstvo stranke i neophodan preduslov da se ponovo uzdigne, ostajući verna svojoj izvornoj politici i principima - naveo je Jeremić.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading