HOĆE SVE, A NE DAJU NIŠTA Zapad jedva dočekao da pred Vučića stavi najteže zahteve!
Foto: Tanjug

Da je pritisak Zapada na našu državu sve nepodnošljiviji svedoče svi skorašnji potezi glavnih evropskih institucija koji su usmereni direktno i lično ka predsedniku Srbije Aleksandra Vučića.

Iako predsednik Srbije radi isključivo u interesu Srbije, izgleda da to liderima EU smeta, te su jedva dočekali da sve svoje zahteve strovale lično na Vučića i to u isto vreme!

Radna poseta Aleksandra Vučića u Briselu pretvara se u najgoru moguću ucenu na našu zemlju u kojoj evropski lideri od Srbije zahtevaju sve, i nemaju nameru da od toga odustanu, a zauzvrat ne nude ništa.

Osim toga što Evropska unija od Srbije traži da kao kandidat za članstvo uvede sankcije Rusiji zbog operacije u Ukrajini, oni i njihovi saveznici takođe traže i da se Srbija potpuno odvoji od politike Milorada Dodika u Republici Srpskoj.

I to nije dovoljno, oni sem što traže da Srbija sluša njihove zahteve, naše ne čuju, te daju vetar u leđa samoproklamovanoj državi Kosovo i albanskim liderima.

Lideri EU, takođe, ne mare ni za kršenje briselskog i vašingtonskog sporazuma, zatvaraju oči pred agresijom Aljbina Kurtija na Srbe, ali zato širom otvorenih očiju prate svaki korak predsednika Vučića koji se jedini zalaže za mir i stabilnost!

Ono što lideri Zapada zaboravljaju je to da kada ne bi bilo predsednika Vučića odavno bi ceo Balkan bio u totalnim međusobnim sukobima.

Sve najnovije informacije o ruskoj vojnoj operaciji u Ukrajini možete pogledati u BLOGU UŽIVO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Goran

12.05.2022 07:51

Upravo tako- hoće sve a ne daju ništa.