PRIČA O LJUBAVNICIMA U ZGRADI DRŽAVNE INSTITUCIJE RAŠIRILA SE POPUT POŽARA: Seks-afera trese Vladu!
Tanjug

Prema našim saznanjima, prošle nedelje čistačica u zgradi Vlade u jednoj od kancelarija u rano jutro zatekla je par iskorišćenih prezervativa. Lako je došla da zaključka šta se prethodne noći tu dešavalo, ali ne i ko su bili akteri jer tu prostoriju tokom dana koristi veliki broj ljudi koji pripadaju aktuelnom sazivu.

Naš izvor za ovu priču koja se raširila poput požara čuo je od kafe-kuvarice, a interesovanje za nju, kaže, ne jenjava...

- Sada je to daleko aktuelnija tema od toga kada će biti formirana nova vlada i ko je sebi prethodnim zaslugama obezbedio mesto u njoj. Niko pouzdano ne zna ko se strastima prepustio i na takav način skrnavio jednu od najvažnijih državnih ustanova, ali naravno, postoje neke sumnje. Dvoje službenika na visokim pozicijama koji su u različitim strankama i ministarstvima, a koji su u poslednje dve godine nerazdvojni dok su na poslu glavni su osumnjičeni. On je oženjen, u javnost ne smeju zajedno i možda im je zato ta zgrada bila sigurno utočište - navodi naš izvor kroz osmeh.

- E sad, da li će ih nova vlada razdvojiti ako jedno od njih ne bude više deo nje, ili će se ovakve scene nastaviti, to niko ne zna - zaključuje on.

Razbacane flaše vina

Osim iskorišćenih prezervativa, čistačica je u kancelariji u kojoj se desila akcija, prenosi naš izvor, zatekla i tri prazne flaše belog vina koje su bile na podu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading