Ponoš: U Srebrenici su Srbi počinili genocid!
Alo! Ilustracija /J.V.

- Skupština je zauzela jasan stav po pitanju Srebrenice. Ja ću poštovati deklaracije za razliku od Vučića - kaže Ponoš.

 

 

Ovim je Zdravko Ponoš pokazao da nema nikakve razlike između njega i ostalih kandidata tzv. opozicije koju čine "Ne davimo Beograd" ili Boris Tadić i ostali derivati Demokratske stranke.

Tako je Radomir Lazović iz "Ne davimo Beograd" govorio da ne dovodi u pitanje deklaraciju koju je usvojio bivši režim 2010. godine.

Boris Tadić je otišao i korak dalje i istakao da je ponosan na rezoluciju kojom je bivši režim pokušao da nametne krivicu za genocid celoj Srbiji i srpskom narodu.

Marinika Tepić ponosni potpisnik deklaracije kojom se Srbija i srpski narod krive za genocid u Sreberenici

Podsetimo, deo opozicije koji predvode Dragan Đilas i Marinika Tepić zalaže se za to da Srbija prizna navodni genocid u Srebrenici i uvede zakon po kom će negiranje tog "genocida" biti kažnjivo i podrazumevati krivično gonjenje.

Tepićka je, uz Čedomira Jovanovića i Nenada Čanka, jedan od potpisnika predloga rezolucije koji je trebalo da se nađe u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Ponoš: U Srebrenici su Srbi počinili genocid!

Foto: Alo!

 

Pored toga, Marinika Tepić neprestano zamenjuje teze i tvrdi kako je u Srebrenici počinjen genocid "u naše ime". Ništa se u Srebrenici nije dogodilo "u naše ime", niti je 99,99 odsto Srba znalo šta se tamo dešava, niti su slali bilo koga da vrše bilo kakve zločine.

Teško održiva teza ipak je jedna od glavnih agendi Marinike Tepić i njenog gazde Dragana Đilasa kojom nameću Srbiji kolektivnu krivicu po nalogu stranaca.

Ponoš: U Srebrenici su Srbi počinili genocid!

Alo! Ilustracija

 

Da stvar bude još više ogoljena, tezu o Srebrenici oborilo je više međunarodnih komisija sastavljenih od najvećih stručnjaka u oblasti prava, a jednu je predvodio profesor Gideon Grajf, dok je član druge bio ugledni bečki profesor Valter Manušek.

Razlika je očigledna, a narod Srbije može jasno da vidi ko pokušava da mu nametne kolektivnu krivicu za navodni genocid koja će biti dalje korišćena za razbijanje Srbije, Republike Srpske i interesa srpskog naroda na Balkanu.

SNS glasao protiv

Podsetimo, SNS se oštro usprotivio nametanju kolektivne krivice Srbiji i srpskom narodu.

Poslanici ove stranke glasali su 2010. godine protiv rezolucije koju je donela tadašnja većina predvođena Borisom Tadićem, Draganom Đilasom i Vukom Jeremićem.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (17)

Loading
Ruzica

18.02.2022 13:56

Takav zeli da bude predsednik Srbije?. Misli on da je narod lud. Cim prodju izbori organizovacemo gradjane radi potpisivanja peticije da se Ponosu oduzmu svi cinovi i penzija Srbije. Nije narod duzan da placa mrzitelje tog istog naroda.

Zelja

18.02.2022 14:07

@Ruzica - @Ruzica Slazem se sa vama Ruzice!Takvim kao Ponos,Tepic,Djilas i kompanija!I ne samo Drzavljanstvo,cinove i penzije,nego i novac sto su pokrali od naroda!I pre svega i sva ljudska prava!!!Neljudima i izdajicama i ne trebaju nikakva ljudska prava!!!

Srba

18.02.2022 15:58

@Zelja - Samo prezime Ponoš govori da nije Srbin, a ovi ko ovce idu za njim.

Baba Milka

18.02.2022 14:21

Vi doneli deklaraciju, vi je usvojili , Srbiju izdali , narod ponizili i sad hocete da vam taj isti narod da glas , koko biste ga ponovo ponizili, klali i ubijali . Pa da li ste vi normalni ? Vi ste genetski modifikovani na tom vasem izdajnickom zadatku . Vi ste gori, mnogo gori i od vasih gazda. Vi ste sljam .

Vrabac57

18.02.2022 14:27

To je velika sramota. Treba takve odmah uhapsiti kao narodne neprijatelje, a ne dozvoliti im javnu izbornu kampanju da vređaju svoj narod. To je psihičko nasilje nad srpskim narodom. To je uzrokovalo i grafite u Novom Sadu: "Srbe na vrbe". Ne razumem takvu demokratiju i slobodu vređanja naroda. Šta rade naši tužioci....?

Petar

18.02.2022 15:27

Treba ga uhapsiti i optužiti za izdaju u ratu i posle njega kao špijuna i plaćenika stranih država!

Slobodan

18.02.2022 15:34

@Petar - Ajmo odmah sa potisima za pokretanje postupka za ukidanje penzije ponosu,ali i.tadicu

Dzo

18.02.2022 15:33

Smrada protersti iz zemlje i oduzeti mu cinove i penziju

MUJO

18.02.2022 15:34

Bravo g-dine Ponoš sa takvim razmišljanjem i stavom nikada nećeš postati predsednik ( na svu sreću),a narod vidi i zna ko radi za dobrobit SRBIJE. Propali ste kao m..a kroz pocepane gaće.

Srba

18.02.2022 16:01

I ova Marinika isto kao i Ponoš samo ime i prezime govori kosu.

Zoki

18.02.2022 17:38

Ponosa i Mariniku u peketu isterati zauvek iz Srbije,zabraniti povratak zauvek!!!!

Maja

18.02.2022 17:44

Ponos je izdajica svog roda, strani placenik i uništitelj svega srpskog!

Goran Bojanović

18.02.2022 18:44

Ponoš je državljanin Hrvatske. Đilas je poreklom iz Bosne i Hercegovine. Oduzeti im državljanstvo i proterati iz zemlje.

Primarijus

18.02.2022 22:15

Uhvaćen je Ponoš davno u klopku za izdajnika. Sad je ucenjen i nema kud. Ne bi mu bio u koži.