POČELI STRAŠNI NAPADI: Opozicionarima je sad Savo magarac!
Printscreen

Iako je ovaj dvojac doskora važio za prave heroje u borbi protiv vlasti, čim se njihovi potezi i izjave nisu poklopili sa planovima opozicionara, danima je na meti je napada.

Izjavu Manojlovića da u Srbiji postoje ratni i mirovni profiteri, mediji pod Đilasovom kontrolom prenose kao jednu od izjava kojom se stvaraju nove podele, a simpatizeri opozicionara su na društvenim mrežama istakli da Manojlović lupa gluposti. Možda najoštriji u osudi bio je Goran Ješić, nekadašnji poslanik Demokratske stranke.

„Probaj da njačeš, pametniji si. Giška i Beli orlovi te pozdravili, glupane“, poručio je on komentarišući Manojlovićev intervju.

POČELI STRAŠNI NAPADI: Opozicionarima je sad Savo magarac!

Jutjub/RTV Marš HD Valjevo

 

Kroz toplog zeca na društvenim mrežama ovih dana prolazi i novinar Srđan Škoro, koji je poručio da će biti kandidat za predsednika države, a njegove kandidature su se ekspresno odrekli iz Skupštine slobodne Srbije.

Podsetimo, Savo Manojlović je u intervjuu za jedan nedeljnik ispričao i kako je izgledao razgovor s predsednikom Aleksandrom Vučićem, koji je s njim kontaktirao povodom učešća na ekološkim protestima.

- Stizali su pozivi sa nekog nepoznatog broja, ja sam ih odbijao i napisao poruku da sam na sastanku. Onda mi je stigla poruka: „Aleksandar Vučić ovde, ne mogu da vas dobijem“. I onda smo se čuli. Rekao je da je video zahteve i da će ih ispuniti i da je pitanje da li ćemo mi održati javno obećanu reč. Naravno da uvek držim reč. I to nije, kako pokušavaju da nam pripišu, reč data Vučiću. Mi smo jasno reč dali celoj Srbiji - rekao je Manojlović. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading