LICEMERI! Evo kako rade "profesionalni, nezavisni i objektivni" mediji koji navodno rade u korist građana: Pričaju jedno, a rade drugo
Printscreen

 

Mesecima vode kampanju protiv buke koja dolazi iz kafića i klubova, a onda kada je doneta odluka o zabrani buke nakon 22 časa, oni su optužili vlast da hoće da "pokopa klubove" u Beogradu.

Naime, ovaj portal je pre nešto manje od dva meseca pisao o tome kako Beograđanima smeta glasna muzika i kako niko ne reaguje.

 

 

Na portalu Nova S objavljen je članak sa naslovom "Muke Beograđana: Kome da se žalite kada od buke ne možete da spavate", a samo dva meseca kasnije "Ako i prežive koronu, Zakon o buci pokopaće noćne klubove", nakon ovih objava postavlja se pitanje u čiju korist rade mediji koji su pod uređivačkom palicom Dragana Đilasa i da li su ovi mediji zaista objektivni i profesionalni.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
MILE

01.09.2021 08:45

Ti tkz nezavisni mediji pišu sami sebi pozitivne komentare a kritičke ne objavljuju.Ljudi trebaju da idu na posao a kafići dižu preglasnu buku da se ne može spavati posle 11 sati bar da im se ograniči glasnost jer čitava stambena naselja ugrožavaju

SR71

01.09.2021 10:06

@MILE - Nezavisni mediji su samo preneli vest da ova odluka ne vazi za sve!U tome je problem,a vi Mile prosecite Lajkovackom prugom da vam se malo izbistri ta magla oko ociju!