POČELA OFANZIVA PROTIV SRBA Šešelj se hitno oglasio i razotkrio PAKLENI CILJ zapadnih sila
Foto: Marko Metlaš

"Republika Srpska treba čvrsto da se osloni na Srbiju i Rusiju i da sa srpskom i ruskom vladom usklađuje svoje sledeće poteze. Najvažnije je da se sačuva jedinstvo Republike Srpske. Da među političarima ne dolazi do sukoba i da političari imaju jednodušan stav prema ovom pitanju. Ovdje se sada vidi ko je patriora, a ko je izdajnik. Ko se suprostavi Incku taj se dokazuje kao patriota, onaj ko prihvati Inckov dekret taj je izdajnik srpskog naroda - kaže Vojislav Šešelj za ATV.

Šešelj za Incka kaže da se ponaša kao drumski razbojnik. Samo što mu nije istekao mandat, a on donosi dekret kojim će poremetiti ukupne političke prilike u BiH.

"Taj zakon nije ni legalan ni legitiman. To radi upravo sada kada je objavljen Izveštaj međunarodne komisije iz koga se vidi da se ni u jednoj zločin iz Srebrenice ne može nazvati genocidom. Mi Srbi izvršeni zločin u Srebrenici ne negiramo, ali ne prihvatamo da se on tretira kao genocid, pa makar ga i lažni Haški tribunal tako okvalifikovao. Srbi ne smeju da prihvate taj Inckov dekret i Republika Srpska treba da ga proglasi nelegalnim, nelegitimnim i obavesti Savet bezbednosti UN-a", kaže Šešelj.

Šta znači ova odluka za Srbe u Republici Srpskoj?

"Ovo znači novu ofanzivu protiv Srba i Republike Srpske u celini. Cilj je zapadnih sila da se uz pomoć lažne teze o genocidu u Srebrenici ospori postojanje Republike Srpske i da se ona utopi u unitarnu Bosnu i Hercegovinu", kaže prof. dr Vojislav Šešelj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading