AVIONOM IZ KRALJEVA SADA I U ISTANBUL Sa aerodroma Morava jutros poleteo prvi avion
Foto: RINA

Sa aerodroma Morava u Lađevcima jutros u 8.26 časova je poleteo prvi avion na relaciji Kraljevo-Istanbul, objavljeno je na sajtu "aerodromisrbije".

Direktor aerodroma Morava Dragan Bugarinović rekao je za RTS da će avioni na ovoj relaciji sledeće dve godine leteti dva puta nedeljno i to sredom i subotom.

Naveo je da je interesovanje putnika za letove za Istanbul sa ovog aerodroma veliko i da će se, ako bude potrebno, uvesti i dodatni avioni.

AVIONOM IZ KRALJEVA SADA I U ISTANBUL Sa aerodroma Morava jutros poleteo prvi avion

Foto: RINA

 

 

"Karte za ovaj let su puštene u prodaju tek pre sedam dana i zadovoljni smo brzinom njihove prodaje", naveo je Bugarinović.

Kako se navodi u saopštenju Er Srbije, karte za letove na ovoj liniji koštaju od 3.068 dinara u jednom pravcu, dok je najniža cena povratne karte 6.844 dinara.

Avioni na relaciji Kraljevo-Istanbul leteće dva puta nedeljno, sredom i subotom, a tokom letnje sezone očekuje se i uvođenje sezonskih letova Er Srbije na linijama Kraljevo - Solun i Kraljevo - Tivat.

Nacionalna avio-kompanija će na novim linijama iz Kraljeva leteti do kraja sledeće godine i to na osnovu rezultata tendera koji je raspisala Vlada Srbije, navodi se u saopštenju Er Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading