OČAJNIČKI HTEO U SARAJEVO... Predrag Antonijević otkrio zašto je Bjelogrlić vodio kampanju protiv filma "Dara iz Jasenovca"
Printscreen

 

Režiser ističe da je obelodanio Bjelogrlićeva pisma.


- Ja sam samo obelodanio njegova pisma, što mi je nudio mito, i onda je to otišlo u tužilaštvo, on je sad besan zbog toga jer je to razotkrilo način na koji je on funkcionisao.. Svi to u profesiji znaju, svi, da je to tako - istakao je Antonijević.

Gaga Antonijević je objasnio odakle dolazi ta netrpeljivost od strane Bjelogrlića.

- I onda odatle velika mržnja prema meni, a posle ovo za Jasenovac da ne pričam šta je sve doprlo do mene, i koje sve konkretne stvari imam kako je radio protiv filma. Njemu je važno da ode na Sarajevski filmski festival, meni nije.

Antonijević ističe da je on pozvao policiju.

- Ja sam pozvao policiju, išli smo da damo izjavu, svedoci neki i ja, valjda su i njega odveli da da izjavu. To već ne znam ništa da vam kažem, to sada verovatno ide tužilaštvu. Snimci postoje, kamere postoje, sve je snimnjeno. Na deset metara smo bili sve to vreme koje smo proveli u istom objektu. Niti bilo kakvog verbalnog kontakta, niti bilo šta. Vidi se kompletan njegov napad na mene. Imam podlive, kako ne bih imao kad sam bio vreća za udaranje - kaže režoser.

- Šta sam mogao da uradim, bio sam u ležećem stavu na onom niskom trosedu i ovaj divljački nasrće na mene, udara me, nisam imao šanse da se pomerim. Prvo dobijam udarce, pa onda vidim šta se dešava.

Na pitanje da li je tačno da mu je Bjelogrlić rekao "J***la te Dara iz Jasenovca", Antonijević je odgovorio potvrdno.

- Jeste.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (11)

Loading
Jova

24.08.2021 07:52

@Mile - Ako me sećanje ne vara, još kao mladi glumac, se u Nišu, u taksi vozilu drogirao

Ana

23.08.2021 17:48

Gaga Antonijevic je lopov, plagijator i lazov. Odvratna pojava.

Gaga

23.08.2021 18:32

Mora da su slavine privijene pa je mali nervozan.

Maks

23.08.2021 19:32

Veliko razocarenje za Srbe vredjajuci psovkom lik žene koja je dala Srbiji sve što jedna ljidska duša može da da. Pravda za gos. Antonijevića.

Pedja

23.08.2021 19:37

Podrska za Gagu,a zivotinju u tor gde mu je i mesto.

Peki

23.08.2021 21:26

Dragan Bjelogrlić je ovim pokazao koliko je zapravo loš čovek.

Pravda

24.08.2021 11:01

Prepotentni, ljubomorni Bjelogrlic mezimce zutih pokazao svojer pravo lice.Uz alkohol i stimulans postao hrabar ali mu i um tom stanju smeta Dara iz Jasenovca.U zatvor za ovaj napad i sve finansijske malverzacije.