MAMURNA EKIPA Nejmar i Mbape partijali s manekenkama - SE*SI BRUNA kriva za debakl PSŽ!
Profimedia

Poraz Pari Sen Žermena od Rena (0:2), prvi u šampionatu Francuske posle osam pobeda, šokirao je ljubitelje fudbala.

Kada u napadu imate Mesija, Nejmara i Mbapea, kako je moguće da izgubite, i ne samo to, već i da ne šutnete u okvir gola? Odgovor je lak: moguće je - ako su dvojica od pomenutog supertrija prethodno partijali do duboko u noć sa nekim od najzgodnijih žena sveta.

MAMURNA EKIPA Nejmar i Mbape partijali s manekenkama - SE*SI BRUNA kriva za debakl PSŽ!

Profimedia

 

Tako je i bilo. Fotke sa lude rođendanske žurke popularne manekenke Sindi Brune (27) dokazuju da su fudbalske zvezde uživale u provodu pre gostovanja „svetaca“ Renu. Kilijan Mbape i Nejmar, uz pojačanje u liku saigrača Marka Veratija. Brazilac je bio gost i pre dve godine na 25. rođendanu poznatog supermodela, a Francuzu je ova treća uzastopna žurka pošto je među zvanicama bio i 2020.

Mbape: Nejmar je klošar!

Pre desetak dana na meču protiv Monpeljea (2:0) kamere su uhvatile Mbapea da za Nejmara govori: „Ovaj klošar mi ne daje loptu“. Francuz je u intervjuu za „Ekip“ potvrdio da je to izgovorio.

- Da, rekao sam to, zaista. Dešava se u fudbalu, ali to ne znači da imamo problem. Razgovarali smo posle toga. Poštujem Nejmara i kao igrača i kao čoveka, divim mu se.

Da između Mbapea i Nejmara nema zle krvi dokazuju i fotke sa žurke Sindi Brune.

Proslava u Parizu je trajala do duboko u noć, a momcima iz PSŽ pridružio se i šampion Formule 1 Luis Hamilton, koji je jedini nosio masku kao zaštitu od koronavirusa.

Kada bolje sagledate situaciju, nije ni čudo da su se Nejmar i Mbape nakon ovakvog provoda među zanosnim lepoticama ispromašivali „za sve pare“ protiv Rena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading