Želite da se osećate bolje? Izbegavajte ovakvu odeću jer dovodi do depresije
Foto: Shutterstock

Stara i pohabana odeća nosi negativnu energiju. Asocira na probleme sa finansijama, konflikte na poslu i zato bi trebalo da je se rešite na vreme. Ono što niste nosili tri godine izbacite iz ormara.

Negativnu energiju privlači i crna odeća. Stručnjaci kažu da tamne nijanse mogu uticati ne samo na psihu već i na opšte fizičko stanje tela.

Crna boja privlači depresiju i usamljenost, izaziva osećaj umora, pospanosti i anksioznosti. Naravno, nema potrebe da se potpuno odričete crne odeće. Da biste stvorili ravnotežu, samo joj dodajte nekoliko svetlih detalja.

Pristalice stilskog feng šuija veruju da animal print može učiniti osobu napetom, agresivnom i nemirnom. Raspoloženje pak podiže odeća sa biljnim, prirodnim motivima poput cveća ili lišća.

Pruge, prema stilistima koji se rukovode prema ovim pravilima, imaju snažan negativan uticaj jer linije presecaju energetske zone na telu i time narušavaju energiju.

Geometrijski oblici - krugovi, trouglovi i kvadrati na tkanini guše energiju, pa je, kako tvrde pristalice stilskog feng šuija, rezultat slabost, umor, nedostatak ideja i inspiracije, nepažnja i bezvoljnost.

Odeća asimetričnog kroja izaziva napetost i nervozu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading