VIJEKO KRAMAR O SVOJIM NESVAKIDAŠNJIM PUSTOLOVINAMA "Pekao sam pacove u džungli na Tajlandu, pripremao zmije u Maglenim planinama! Jeo sam kita, probao psa" (FOTO)
Foto: Ilustracija/Instagram Printscreen

Vijeko Kramar jedan je od napoznatijih BiH kuhara. Njegov život je prava avantura, pored ljubavi prema kuhinji putovanja su takođe njegova velika strast.

– To je opis mog života, putovanja i kuvanje. Još samo nedostaju prijatelji da bi opis bio potpun. Putovanja s prijateljima, kuvanje za prijatelje. Verujem da svi ljudi za sebe misle da su jednostavni, ali ja se stvarno tako vidim, ne treba mi puno u životu. Na poslu se kreativno izrazim, zaradim i ostatak vremena sam na cesti. Ove dve godine korone su me kao i sve ljude poprilično usidrile, mada sam se trudio barem obići neka mesta u blizini koja sam čuvao za penziju i stare dane, pa sada nadoknađujem propušteno, kaže Vijeko.

U intervjuu za aloonline.ba progovorio je o svojim interesovanjima, impresijama i doživljajima, što u kuhinji, što na dalekim destinacijama. Ceo intervju pročitajte na OVOM LINKU.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading