televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Pravedno ubistvo

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Pravedno ubistvo

Njujorški detektivi Tom Turk Kovan i Dejvid Ruster Fisk su pred krajem detektivske karijere i pitanje je vremena kada će otići u zasluženu penziju. Partneri su već trideset godina, pa su postali i najbolji prijatelji. Ali kada dođe vreme da se povuku i iza sebe ostave lopove, ubice i sve ostalo što nosi posao detektiva, njih dvojica ne mogu to da urade. Pre nego što predaju značke, ostao je još jedan zločin koji bi trebalo rešiti - okrutno ubistvo zloglasnog makroa koje je, čini se, povezano s jednim njihovim starim, rešenim slučajem. Uloge: Al Paćino, Robert de Niro.

Stari Henri

Foto: IMDB

 

 

00.00 RTS1

Stari Henri

Farmer Henri živi na svom imanju u Oklahomi sa sinom Vajatom. Kada im se na farmi jednoga dana pojavi osedlan konj bez jahača, Henri prateći tragove otkriva ranjenog naoružanog čoveka sa punom torbom novca. On dovodi neznanca kući kako bi ga izlečio, a pred vratima mu se pojavljuju trojica jahača koji se predstavljaju kao predstavnici zakona. Uloge: Tim Blejk Nelson, Stiven Dorf.

Ubica

Foto: IMDB

 

 

20.30 RTS2

Ubica

Alfredo Marteli, antikvar, doveden je bez objašnjenja u policijsku stanicu, gde sa njim razgovara inspektor Palumbo. Tokom saslušanja Marteli shvata da je njegova starija bogata ljubavnica Adalđisa izbodena na smrt i da je on glavni osumnjičeni. U zatvoru se priseća nekih trenutaka iz života sa njom, ali i afere sa mladom Nikoletom Nogaro... Uloge: Marčelo Mastrojani, Mišelina Presle, Kristina Đajoni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading