televizor
Foto: Promo/Schutterstock

22.00 Prva plus

Idioti budućnosti

Džoa je prosečan momak koji se posle neuspelog eksperimenta s hibernacijom probudio u dalekoj 2505. i shvatio da je ceo svet zaglupeo zbog masovne komercijalizacije i besmislenog TV programa. Tako je postao najpametnija osoba na planeti. Sada ima zadatak da evoluciju ljudi vrati na pravi put. Uloge: Luk Vilson, Maja Rudolf, Daks Šepard...

 

20.10 RTS3

Džez u filharmoniji

Posle ciklusa Zvuk Njujorka, u kojem su se predstavili mladi izvođači i stvaraoci njujorške džez scene, ovog puta možete uživati u izvrsnoj svirci zabeleženoj daleke 1961. godine, u prestižnoj sali Plejel.

 

22.58 RT Vojvodina

Progonjeni i spaseni

Između 5.000 i 7.000 Jevreja uspelo je da se dokopa španske granice. Mnogi od njih vraćeni su nazad u Francusku i predati nemačkim organima, dok su oni koji su imali više sreće uspeli da dođu do Barselone, a odatle odu dalje do Palestine, Amerike i severne Afrike. Ovaj dokumentarni film pokazaće nam muke sa kojima su se suočila deca, žene i muškarci, bauljajući kroz mrak i maglu, tražeći sigurnost u skloništima.

 

17.55 24kitchen

Patina meksička jela

Kulinarska serija „Za Patinim meksičkim stolom“ prati bivšu političku analitičarku, a sada slavnu kuvaricu Pati Jinich dok posećuje i otkriva čari živopisnih i predivnih meksičkih gastronomskih destinacija. Pati će kuvati neka od najpoznatijih meksičkih jela i pri tom se sjajno zabavljati.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading