TUKLI GA DOK NIJE PAO U NESVEST Osumnjičeni za prebijanje Nemanje u Novom Sadu pušteni da se brane sa slobode
Foto: Alo.rs

Dvojica osumnjičenih za prebijanje Nemanje Ć. (22) na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu početkom februara, posle policijskog zadržavanja, saslušani su danas u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, posle čega su, kako saznajemo, obojica pušteni da se u daljem postupku brane s slobode.

Za nanošenje teških povreda i nasilničko ponašanje sumnjiče se Novosađani Uroš V. (22) i godinu dana stariji Nemanja T. Obojica su se kako saznajemo, posle nemilog događaja krili u Republici Srpskoj.

Njihov branilac, novosadski advokat Goran Karadarević, za medije je potvrdio da su obojica njegovih klijenata dali izjave u tužilaštvu, i da im posle toga nije određen pritvor.

– Imajući u vidu da je sve još u fazi dokaznih radnji, ne mogu ništa više da kažem o ovom slučaju – kazao je Karadarević.

Kako se nezvanično saznaje, njih dvojica se sumnjiče da su 1. februara u prostorijama novosadskog FK Vojvodina na zapadnoj tribini tukli dvadesetdvogodišnjaka. Udarali su ga navodno pesnicama, nogama i drvenim palicama. Mladić je navodno nekoliko puta gubio svest, a batinanje je trajalo sat vremena.

Nemanja Ć. je nekako uspeo da pobegne i potraži pomoć u Kliničkom centru Vojvodine, gde su mu konstatovane teške povrede u vidu polomljene jagodične kosti i gornje vilice.

Osumnjičeni Uroš V. je inače, sin penzionisanog fudbalskog arbitra, koji je, kako su preneli mediji, ostao upamćen po 153. večitom derbiju, kada je priznao gol Crvenoj zvezdi, iako je lopta pre toga izašla u golaut pola metra.

Komentari (0)

Loading