ŽRTVA OTKRIVA NOVE MONSTRUOZNOSTI Mika Aleksić danas pred sudom zbog optužbi za silovanje polaznica škole glume!
Foto: Alo.rs

Na današnjem suđenju očekuje se da advokat odbrane nastavi sa ispitivanje svedoka oštećene N. V. , ali i suočavanje oštećene i Aleksića.

Devojka N. V. govorila je na prošlom suđenju da je prvi put za školu glume "Stvar srca" čula od komšinice kada je imala šest ili sedam godina, a da joj je bila želja da ide na glumu. Roditelji su je u tome podržavali jer je "Aleksić bio cenjen u društvu".

Kako je ispričala, Aleksića su oslovaljavali sa Mika, a on je tražio da mu "persiraju i poštuju ga". Na pitanje Aleksićevog branioca da li je bila šef grupe u školi, on je rekao da nije, već da je neko drugi bio miljenik.

- Šef se nije birao po sposobnosti i zalaganju, već na osnovu toga ko je bio miljenik. Mi se nismo mnogo razlikovali. Svi smo jednako dolazili na časove, a morali smo da radimo sve zadatke jer ako ih ne uradimo bili bismo kažnjeni - ispričala je N. V.

Na pitanje koje su bile kazne, ona je odgovorila: "Odlazak na umivanje uz rečenicu 'mrš na umivanje', ponižavala bi se kažnjena osoba na osnovu fizičkog izgleda, pisali smo pravila grupe 100 puta u svesci".

Branilac Aleksića pitao je ovu devojku da li je osećala nelagodu, na šta je rekala da joj je situacija neprijatna i sada.

- Smatram za sebe da sam anksizona, povraćala sam i imala tremu pre svakog časa - rekla je ona i dodala joj je Mika branio da pričaju roditeljima šta se dešava na času.

ŽRTVA OTKRIVA NOVE MONSTRUOZNOSTI Mika Aleksić danas pred sudom zbog optužbi za silovanje polaznica škole glume!

Foto: Alo.rs

 

- Kada vam je neko od sedme godine autoritet i slušate ga za sve stvari, tako se ni tada niko nije obratio roditeljima iz straha. Mika bi često degradirao roditelje u našim očima, pričao je da roditelji prema nama nisu iskreni, insistirao je da to bude naša stvar. Kada nas je Mika vređao, osećala sam se loše i povređeno, ali smatrali smo da to radi kako bismo se čeličili - ispričala je ova devojka i dodala da je Aleksić ulivao strahopoštovanje.

- Gradio je sebe kao Boga, da je on svevišnji, da sve zna i da nema mane. Pitao nas je pitanja na koja smo se plašili da damo netačan odgovor, kao naprimer: "Kakav si u seksu?". Izlazili smo na scenu i dodirivali jedni druge po vratu i butini i gledali reakcije. Tako smo istraživali erogene zone. Izlazili smo u parovima, često smo pričali o seksu, tada sam bila možda druga treća godina srednje škole - rekla je Aleksićeva žrtva i ispričala šta joj je on uradio 2018. godine.

- Htela sam da nastavim školovanje u Italiji 2018. godine. Plašila sam se to da mu saopštim jer znam kakvo mu je mišljenje. Otišla sam kod njega, to je bio moj poslednji čas, otišla sam u kancelariju, on nije sedeo gde inače sedi, nego na drugoj fotelji. Kad sam mu to saopštila, rekao mi je da sam glupa, u tom trenurku bilo mi je jako teško. Kada je to video, zagrlio me je i stisunuo za zadnjicu, po njegovom disanju i stisku sam shvatila šta je to bilo, video je kako se osećam i uradio je nešto što nisam želela. Bila sam zbunjena, nisam znala šta se dešava - ispričala je ona i dodala da je shvatila da to što je njoj uradio nije bila slučajnost.

ŽRTVA OTKRIVA NOVE MONSTRUOZNOSTI Mika Aleksić danas pred sudom zbog optužbi za silovanje polaznica škole glume!

Alo!/Masanori Jošida

 

- Čula sam da se to dešava i drugim devojkama, bila sam na moru zajedno sa I.Z. i drugarica nas je pitala da li neka od nas planira da upiše FDU. Tada nam je rekla da ne znamo šta se dešava na pripremama i da Mika ljubi devojke i da ih pipa za donji veš. Tada sam shvatila da je stisak bio jedna stvar, a ljubljenja i ovo nisam mogla da svarim - ispričala je ova devojka.

Kako je rekla, ubrzo je počela da ima problem sa spavanjem.

- To je bila 2018. na 2019. godinu i tada mi je I.Z. javila da se to dešava. Mika je izabrao da za glumu sprema nju, tražio je da je poljubi i stavljao joj ruke u donji veš. Svaki put je išao sve dalje i dalje, a dok sam se trudila da budem podrška, imala sam probleme sa spavanjem - rekla je ova devojka.

Na pitanje da li ju je savetovala da ispriča roditeljima, ona je odgovorila: "Rekla sam da se suprotstavi, a znala sam da nije".

Inaće, Aleksić je optužen za četiri četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva, takođe, kvalifikovana u produženom trajanju.

ŽRTVA OTKRIVA NOVE MONSTRUOZNOSTI Mika Aleksić danas pred sudom zbog optužbi za silovanje polaznica škole glume!

Foto: Printscreen

 

Glumica Milena Radulović prva je prijavila Aleksića za silovanje, a potom su se optužbama protiv njega pridružile i druge devojke, među kojima je i glumica Iva Ilinčić.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading