DETALJI HAPŠENJA VUKOTIĆEVOG SARADNIKA U HRVATSKOJ Mijušković "pao" dok je pijuckao piće na plaži!
Foto: Printscreen

Navodni član "škaljarskog klana" Vladan Mijušković uhapšen je pre nekoliko dana u Hrvatskoj, a lokalni mediji objavljuju detalje hapšenja! Lisice na ruke su mu stavljene u kafiću, a kod sebe je imao lažna dokumenta!

Hrvatski mediji navode, da se sumnja da je planirao likvidacije više pripadnika suprotstavljenog kavačkog klana. Uhapšen je po poternici Crne Gore, a očekuje ga suđenje za organizovanje kriminalne organizacije i planiranje više ubistava.

Kako piše Slobodna Dalmacija, uhapšen je u kafiću u naselju Podstrani, kod sebe je imao lažna dokumenta. Zbog toga je uhapšen, a ubrzo se shvatilo da je reč o osobi za kojom traga Crna Gora.

- Prilikom hapšenja policija je kod njega pronašla veću svotu novca, a Mijušković je rekao da je to novac koji je legalno zaradila njegova porodica i da ga je imao jer je u Hrvatskoj tražio zemljište koje bi kupio kako bi se on i porodica preselili u tu zemlju - navode hrvatski portali.

Podsetimo, Specijalno državno tužilaštvo (SDT) ranije je podiglo optužnicu protiv Vukotića i Nikšićana Jovana M. Mrvaljevića i Vladana N. Mijuškovića, iz Nikšića.

Prema tom tužilačkom aktu Vukotić je formirao kriminalnu organizaciju radi likvidacije vođa kavačkog klana Slobodana Kašćelana i Radoja Zvicera.

U obrazloženju optužnice piše i da je svedok oštećeni Kašćelan izjavio pred specijalnim državnim tužilaštvom, da sa Vukotićem nije imao nikakav nerešen spor, zbog kojeg bi mogao da pomisli da je Vukotić pripremao njegovo ubistvo.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading