ASTROLOG OTKRIVA ŠTA NAM DONOSI PROLEĆNA RAVNODNEVNICA 20. MARTA Vodolija će napraviti hrabar iskorak u životu, Devica će napuniti novčanik
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ovan

Vreme je da zablistaš, Ovne. Prolećna ravnodnevica je početak vaše sezone, a sa njom dolazi i mnogo pozitivnih promena u vašem životu. Sa Venerom u vašem znaku tokom celog meseca, ovo bi mogao biti mesec u kojem ćete manifestovati taj posao iz snova ili romantičnog partnera. Kosmičko vreme sezone Ovna će vas zaokupiti više nego bilo šta drugo.

Bik

Spremite se za povećane obaveze? Prolećna ravnodnevica pali vatru u vašem srcu i traži od vas da napravite veliku promenu. A uz pomoć Venere u vašem znaku na početku sezone, osećaćete se inspirisanim da slušate svoje srce i budite oprezni prema promenama.

Blizanci

Proleće vam lepo stoji, Blizanci! Kada Sunce i Merkur 20. marta uđu u smelog i strastvenog Ovna, možete očekivati da će vam se društveni život brzo zagrejati. Narednih nekoliko nedelja biće pune mogućnosti da upoznate nove ljude i steknete nove prijatelje.

Rak

Volite hibernaciju tokom zime, ali proleće je zaista vaše vreme da zagrejete stvari. Ovo proleće će biti period magije i istraživanja. Povezivanje Mesec i Neptuna u Ribama pomoći će vam da se prilagodite svojoj intuiciji i donesete neke važne odluke u svom životu. A sa romantikom u vazduhu zahvaljujući Veneri u Biku, osećaćete se privučeno da izrazite svoju romantičnu stranu.

Lav

Dani postaju topliji, a Lav se sprema da izbije u prvi plan. Posle duge i ponekad dosadne zime, prolećna ravnodnevica postavlja scenu da svoje snove sprovedete u delo. Kada se Mesec i Neptun povežu u vašem znaku, nema ograničenja u onome što vaša mašta može da stvori. A Sunce i Merkur u Ovnu će vas inspirisati da postavite nove namere i ispunite svoje obaveze. Vaša mantra ovog proleća je da naporno radite i da se igrate.

Devica

Gotovina ili keš? Ovog proleća osetićete promene u svom novčaniku. Mesec i Neptun u Ribama će dodati malo sreće u vaš život ovog meseca, a Venera u Biku bi mogla da donese neke velike blagoslove na vaš bankovni račun.

Vaga

Kakve veze ljubav ima sa tim, Vaga? Pripazite na Kupidona ovog proleća kada se Sunce, Merkur i Jupiter povežu u Ovnu. Ova vatrena kolekcija planeta probudiće flertujuću i privlačnu energiju u vašim vezama i ljubavnom životu, tako da je pravo vreme da prigrlite svoju senzualnu stranu. A kada Venera uđe u Bika, osećaćete se pozvanim da tražite ono što vas čini najsrećnijim i osećaćete se zadovoljnim.

Škorpija

Da li ste spremni za preko potreban odmor i relaksaciju, Škorpija? Neumorno ste radili da biste postigli nešto važno na svojoj listi obaveza, a sada je vreme da napravite pauzu! Sa Mesecem i Neptunom u pospanim Ribama, želećete da date prioritet vremenu za samoću i brizi o sebi u narednih nekoliko nedelja.

Strelac

Proleće vas je zapalilo, Strelce. Toplina u vazduhu možda će vas naterati da krenete u avanturu, ali sezona Ovna ima druge planove za vas. Merkur, Jupiter i Sunce se okupljaju kako bi vas inspirisali da preduzmete značajnu akciju u svom životu. Postoji prilika ili veza koju ste želeli da ostvarite, a ovo proleće vam daje zeleno svetlo da to uradite. 

Jarac

Lako je uhvatiti se na vašoj listi obaveza, Jarac, ali prolećna ravnodnevica je podsetnik da svoje dodatno vreme i energiju usmerite na sebe. Mesec i Neptun u Ribama naglašavaju potrebu za odmorom i pozivaju vas da usporite. Ovog proleća prihvatate skromniji i održiviji način života, tako da bi vaši modni izbori to trebalo da odražavaju.

Vodolija

Osećate se inspirisanim da napravite hrabar iskorak u budućnost, Vodolije. Prolećna ravnodnevica izaziva neke velike emocije za vas, a možda čak i razmišljate o potpunom reinvenciji vašeg stila. Mesec i Neptun u Ribama će vas dodatno inspirisati da eksperimentišete i isprobate nove stvari, a Jupiter u Ovnu vas ohrabruje da raspustite kosu i malo podivljate.

Ribe

Da li osećate promenu u vazduhu, Ribe? Prošlog meseca ste proslavili još jednu godinu prihvatajući sve stvari koje vas čine jedinstvenim. A sada kada se Mesec i Neptun povezuju u vašem znaku baš na vreme za proleće, vreme je da prihvatite svoj puni potencijal. Prolećna ravnodnevica je savršeno vreme da se oslobodite ograničavajućih uverenja koja vas sputavaju; umesto toga, izaberite više onoga što vas inspiriše. Svet avanture čeka na vas.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading