LJUBAVNI HOROSKOP ZA MART Biku odlično vreme za prosidbu i venčanje, Devici napetost u vezi, Vodoliji moguća romansa na poslu
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ovan

Prvih dana u mesecu slobodni predstavnici znaka Ovna biće uspešniji u ljubavnim vezama. Među mnogim ljudima moći ćete da izdvojite i nekog posebnog. Ovog meseca imate priliku da obnovite stare odnose. Važno je da budete razboriti i istovremeno uzdržan. Samo u ovom slučaju ćete postići pozitivne rezultate. Zaljubljeni Ovnovi će želeti da poboljšaju svoju vezu. U ovom slučaju će morati da ulože velike napore. Morate pokazati emocije i empatiju prema svom partneru ako želite da napravite razliku.

Bik

Vaš uspeh u karijeri često može imati prednost nad porodičnim životom. Ovo može nepovoljno uticati na emotivne odnose. Ne odbijajte partnera, provodite više vremena zajedno. Odlično vreme za prosidbu i venčanje. Dobićete prijatan dar sudbine ako steknete nove prijatelje. Možete upoznati zanimljive ljude i steći nove prijatelje. Ako prevaziđete svoju gordost i naučite da budete strpljiviji, dobićete sklop lepih osećanja. Oni Bikovi koji imaju porodicu treba više da obrate pažnje na svoju voljenu osobu.

Blizanci

Sudbina vam daje priliku da obnovite izgubljene veze. Ako ste slobodni, zvezde vam obećavaju srećne susrete. Samo odustanite od preteranih zahteva. Možda ćete naći savršenog saputnika. Nemojte sklapati poznanstva na mreži, jer pravi sastanak može biti razočaravajući. Bilo bi lepo da češće izlazimo i srećemo prijatelje. Kancelarijske romanse treba izbegavati. Strpljenje će vratiti život vašem braku. Ključ harmonije je smirenost i izdržljivost.

Rak

Harmonični odnosi se grade na konstruktivnom dijalogu. Izbegavajte svađe i skandale. Svaka osoba ima svoje gledište i mišljenje. Za oboje je korisno da razgovarate bez zameranja, važno je da kontrolišete svoje emocije. Vaša usamljenost neće dugo trajati. Uskoro vas očekuje poznanik koji obećava.Pokušajte da drugačije gledate na svog izabranika. Setite se zašto ste se zaljubili u njega. Ovo će ojačati vašu vezu.

Lav

Za napredovanje u karijeri, najbolje je da zadržite svoje liderske kvalitete, jer romantične veze nisu kompatibilne sa zapovedničkim tonom. Stalno izražavanje svojih tvrdnji i kritikovanje nije opcija. Organizujte romantično iznenađenje ili jednostavno razgovarajte od srca do srca da biste ojačali vezu. Bez razgovora je teško razumeti šta se dešava u duši čoveka. Važno je shvatiti da sebičnost nikoga ne čini srećnim. Morate biti fleksibilni i otvoreni za promene u vašoj vezi. Ponekad je pri rešavanju problema dobro koristiti racionalan i objektivan pristup i ne prepuštati se emocijama.

Devica

Ovog meseca impulsivne odluke i brze presude doneće više štete nego koristi. Da biste izbegli razočarenje u svom ličnom životu, trebalo bi da tražite savet od voljenih. Početak proleća doneće vam mnogo energije. Možda će nekoj voljenoj osobi trebati vaša pomoć. Ovo će stvoriti napetost u vezi. Morate pokazati strpljenje i prirodnu mudrost kako ne biste bili žigosani kao egoista. Samopožrtvovanje je osnova čvrstog odnosa. Budite više zainteresovani za probleme voljene osobe.

Vaga

Iako je malo verovatno da ćete sresti osobu koja vam može promeniti život, ipak ima razloga za radost. Vremenom ćete uspeti. U međuvremenu, možete razmišljati o tome šta vas sprečava da gradite odnose. Ako tražite snažnu i ozbiljnu vezu, to se neće dogoditi. Pogledajte okolo, obratite pažnju na poznatu osobu, možda je spreman da podeli svoja osećanja. Oni predstavnici znaka koji već imaju porodicu ojačaće svoj brak i poboljšati odnose sa roditeljima izabranog.

Škorpija

Astrolozi preporučuju da slušate svoju intuiciju kako ne biste upali u romantičnu zamku. Morate preuzeti inicijativu i ne verovati slepo da vas sudbina vodi. Ovog meseca ćete steći nove prijatelje i pronaći romantične partnere. Bez oklevanja ćete uroniti u ljubavnu avanturu. Ali nemojte se hvaliti ljubavnim pobedama. U svakoj vezi važno je pokazati ljubaznost i saosećanje kako ne biste povredili partnera. Romansa će se uskoro ugasiti ako nastavite da se ponašate ovako.

Strelac

U potrazi za pravom ljubavlju, ne treba gubiti optimizam. Iako cenite slobodu i ne želite da se previše vezujete ni za koga, možete biti frustrirani nizom neuspešnih pokušaja da započnete vezu. Na vama je da odlučite ko treba da bude oslobođen. Nemojte se plašiti da odbijete osobu sa kojom ne želite da budete u vezi. Budite taktični i objasnite zašto niste spremni za taj odnos. Ne vraćajte se bivšim ljubavnicima. Ne dozvolite da vaše emocije prevladaju. Nepoverenje može ugroziti svaku jaku vezu.

Jarac

Marljivošću i odgovornošću ćete postići uspeh u svim oblastima svog života. Svrsishodna osoba će uvek moći da postigne cilj. Ne zanemarujte takt, jer vas prekomerni pritisak može uplašiti. Prilikom izbora partnera, bilo bi mudro zatražiti savet od voljenih. Ne gubite vreme na neozbiljnu osobu. Takvi odnosi vam neće doneti ništa dobro. Do kraja meseca očekuju se prijatna poznanstva.

Vodolija

Ne oslanjajte se na sreću, morate planirati svoj budući život. Iako je romansa na poslu moguća, to ne bi trebalo da utiče na vašu radnu sposobnost. Nećete uvek imati dovoljno vremena za lične sastanke, retki sastanci će doneti samo pozitivne emocije. U drugoj polovini ovog meseca bićete okruženi pažnjom. U vašem okruženju postoji neko ko može da vas usreći. Trebalo bi da se držite podalje od osobe sa kojom ne planirate da povežete život.

Ribe

U proleće postoji dobar potencijal za početak duge, ozbiljne veze. Ne treba je odlagati za kasnije. Ne osvrćite se. Budite pozitivni prema situaciji. Uživajte u svakom trenutku ako želite da izgradite jaku vezu. Ne odustajte od novih sastanaka. Promenite svoj društveni krug. Budite empatični prema svom partneru i budite saosećajni sa njegovim osećanjima kako ne bi bio razočarani. U ljubavnoj vezi važno je biti strpljiv.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading