HOROSKOP ZA PETAK, 17. FEBRUAR Rak u finansijskoj krizi, Riba uživa u ljubavi, Ovan će imati nerviranje na poslu
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN

Problemi u vašoj vezi su prolazni. Dosta toga zavisi od vašeg raspoloženja. Ne nervirajte se na poslu zbog sitnica već završavajte ono što možete. Prolazna glavobolja.

BIK

Posvetite više vremena partneru i uživajte u zajedničkim trenucima. Imate dobru komunikaciju na poslu pa vas kolege cene. Moguć manji dobitak. Zdravlje dobro.

BLIZANCI

U ljubavi ste iskreni, vaša su osećanja duboka i topla i partner to vidi i ceni. Probajte da sa kolegama izgradite malo bliskiji odnos jer će vam to značiti. Zdravlje stabilno.

HOROSKOP ZA PETAK, 17. FEBRUAR Rak u finansijskoj krizi, Riba uživa u ljubavi, Ovan će imati nerviranje na poslu

Foto: Shutterstock

 

RAK

Ljubavni život vam je nesređen i ali vas to ne pogađa. Dobro krijete emocije. Nije povoljan dan za potpisivanje važnih papira. Finansijska kriza. Čuvajte se od povreda.

LAV

Spremite se za zabavu u većem društvu. Ne treba da padate na nečiju slatkorečivost. Prilično ste se olenjili i usporili tempo rada. Plaćajte račune na vreme. Zdravlje dobro.

DEVICA

Postoji mogućnost da vas partner obraduje malim poklonom. Ne preterujte sa očekivanjima u vezi posla i ne tražite stalno usluge od drugih. Ne preterujte sa hranom.

VAGA

Kad se najmanje budete nadali pojaviće se neko nov i ko će vam se odmah dopasti. Otvaraju vam se veće mogućnosti za poslove sa inostranstvom. Zdravlje promenljivo.

ŠKORPIJA

U ljubavi vam ništa ne ide po planu i kako ste očekivali pa ste razočarani. Nemojte se previše eksponirati na poslu, kolegama to smeta. Više se krećite, previše sedite.

HOROSKOP ZA PETAK, 17. FEBRUAR Rak u finansijskoj krizi, Riba uživa u ljubavi, Ovan će imati nerviranje na poslu

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

Menjate partnere jer imate utisak da vas niko ne razume a vi se ne trudite da razumete druge. Podrška porodice u novom poslu vam puno znači. Zdravlje dobro.

JARAC

Sviđate se osobi sa kojom radite a vi to kao da ne primećujete. Ako ste usamljeni prihvatite poziv za izlazak. Manje poslovne promene će doći u pravom trenutku. Zdravlje dobro.

VODOLIJA

U novoj vezi malo dajete a puno očekujete. Budite malo otvoreniji prema partneru. Uspećete na vreme da završite veliki posao pa možete da se opustite. Zdravlje dobro.

RIBE

Predstoji vam lep dan sa partnerom i druženje sa prijateljima. Očekuje vas finansijsko napredovanje ali i nova neizbežna ulaganja. Osetljiv vam je stomak.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading