HOROSKOP ZA PETAK, 3. FEBRUAR Raku pomoć od starijeg kolege, Jarcu konflikti na poslu, Devici lep susret sa nekim iz prošlosti, Vodoliji dodatni izvor prihoda
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ovan

Ako ste slobodni na pomolu je nova ljubav. Moguć kraći put. Što se tiče posla nijednu odluku nemojte da donosite na brzinu da ne bi imali kasnije problema. Zdravlje dobro.

Bik

Partner vam je sve više i više privlačan i iopšte ne vidite njegove mane. Očekuje vas naporan dan i velika gužva na poslu. Plaćajte račune na vreme. Pažljivo u saobraćaju.

Blizanci

Rešavajte probleme sa partnerom bez svađe i trudite se da budete malo manje sumnjičavi. Miran dan na poslu bez većih problema. Promenite način ishrane pa nećete imati problema.

Rak

Očekuje vas romantičan dan sa partnerom, naročito ako ste na putu. Dobra komunikacija na poslu, imaćete pomoć od starijeg kolege. Moguć problem sa grlom.

Lav

Na emotivnom planu nema problema i vaša veza je sve lepša i stabilnija. Na poslu teško prihvatate nova pravila, još uvek se držite starih. Bavite se malo sportom ili nekom rekreacijom.

Devica

Predstoji vam lep susret sa osobom iz prošlosti. Trudite se da provodite više vremena sa porodicom. Nemate zbog posla dovoljno slobodnog vremena. Zdravlje dobro.

Vaga

Što se tiče ljubavi sve je u redu, ne razmišljajte o novoj vezi. Sarađujte više sa kolegama jer će vam to dosta značiti u radu. Moguć dobitak. Zdravlje stabilno.

Škorpija

Zasad se dobro slažete sa novim partnerom i prija vam pažnja koju vam posvećuje. Povoljan dan ako se bavite trgovinom. Moguć problem sa pritiskom.

Strelac

Konačno ste shvatili da ne može sve biti idealno pa se i vi morate malo prilagoditi. Morate biti fleksibilniji, naročito ako radite sa puno ljudi. Zdravlje dobro.

Jarac

Pokažite malo više razumevanja za partnera kad je neraspoložen. Postoji mogućnost da sa jednim kolegom dođete u sukob ali će te sve brzo rešiti . Prolazna glavobolja.

Vodolija

U ljubavi lepo i stabilno prija vam partnerova energija i pažnja koju vam pruža. Lako možete doći do dodatnih izvora prihoda ako se potrudite. Zdravlje stabilno.

Ribe

Provodite više vremena sa partnerom, ali i sa celom porodicom. Pokušajte da se bolje organizujete kada imate puno obaveza. Jačajte imunitet vitaminima i pojačajte ishranu.

Komentari (0)

Loading