HOROSKOP ZA PETAK, 27. JANUAR Blizanci su blokirani u poslu, Raka izjeda ljubomora, Strelac u centru pažnje, Jarac u pregovorima
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Prevelik zalogaj ste zagrizli. Radite deset stvari u isto vreme, što pravi konfuziju vama i svima oko vas. Bolje je da napravite plan i da skidate jednu po jednu obavezu.

Ljubav

Povlačite se u svoj svet. Partner primećuje da je nešto čudno i očekuje razgovor. Ali vi uporno izbegavate te teme.

Zdravlje

Problem sa zglobovima.

BIK

Posao

Raniji nesporazumi sa kolegama su prošlost, i stvari polako dolaze na svoje. Povod za svađe su bili nevažni detalji, ali vi ste se baš za to zakačili.

Ljubav

Pomalo ste stegnuti i zatvoreni. Nikom neće škoditi ako pokažete emocije.

Zdravlje

Problemi sa leđima.

BLIZANCI

Posao

Danas nećete toliko razmišljati o poslu, koliko ćete razmišljati o budućnosti. Nešto vam već neko vreme sputava kreativnost, i niste u svom elementu.

Ljubav

Partner nešto krije od vas, i vi to osećate. To neće izaći na dobro ako ubrzo ne porazgovarate.

Zdravlje

Problem sa krvnim sudovima.

RAK

Posao

Razmišljate o tome kako da dođete brzo do novca. Nije u pitanju toliko velika količina, koliko vam je neophodni da pokrpite rupe. Dobra saradnja sa vatrenim znakom: Ovan, Strelac ili Lav.

Ljubav

Postali ste ljubomorni, i znate šta to znači. Partner možda jeste dao povoda, ali ne toliko koliko ste vi to tragično shvatili.

Zdravlje

Problem u vratnom delu kičme.

Foto: Shutterstock

 

LAV

Posao

Vaši poslovi već neko vreme idu uzlaznom putanjom. Raspoloženi ste za saradnju, razmišljate vizionarski, i to već sada daje rezultate.

Ljubav

Ako je između vas i partnera došlo do prepirke, nemojte da raspaljujete vatru. Malo se povucite i pričekajte da se stvari slegnu.

Zdravlje

Solidno.

DEVICA

Posao

Ruke su vam prilično vezane. Ne možete da napravite funkcionalan plan rada zato što dosta zavisite od drugih. Budite strpljivi, to je kraktotrajno.

Ljubav

Ušli ste u jedan period kada ne radite dovoljno na sebi. Vreme je da promenite nešto, napravite neku zanimljivu promenu, pa ćete videti kako će se to lepo odraziti.

Zdravlje

Moguće glavobolje.

VAGA

Posao

Jedan Ovan bi mogao da vam prenese neku lepu vest. Za sve Vage koje rade u posredničkim poslovima ili se bave uslugama, ovo je početak dobrog perioda.

Ljubav

Imate dosta sreće u ljubavi, ponekad možda i nezasluženo. Jednostavno, plenite prave osobe i isijavate energijom kojoj je teško odoleti.

Zdravlje

Hronično ste umorni, potrebno vam je više odmora.

ŠKORPIJA

Posao

Ni sami ne znate kako ćete uspeti da sredite hrpu obaveza koje konstantno pristižu. Najbolje je da napravite plan i jednu po jednu stvar skidate sa spiska.

Ljubav

Partner se čudno ponaša i to nije ostalo neprimećeno. Vaša ljubomora može da bude kobna pa je bolje da odmah vidite o čemu se radi pre nego što se uživite u ulogu detektiva.

Zdravlje

Manjak energije.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

Posao

Uspešan period je ispred onih Strelčeva koji se bave advokaturom ili posredovanjem u sklapanju poslova. Samo vi znate kada je trenutak da nešto otkrijete, a kada da prećutite.

Ljubav

Ponekad je dovoljan samo jedan vaš mali smešak da se svet oko vas promeni. Oraspoložićete partnera, a slobodni Strelčevi će danas biti neodoljivi.

Zdravlje

Mogući problemi sa pritiskom.

JARAC

Posao

Pregovori i samo pregovori. To vas čeka u narednom periodu. Neće toliko biti konkretnog posla. To će doći posle, a zavisiće od toga kako završite pregovore.

Ljubav

Vaš partner je pod velikim pritiskom koji je sam sebi nametnuo. Razmišljate o tome kuda to vodi.

Zdravlje

Solodno.

VODOLIJA

Posao

Razmišljate o tome da se udružite sa jednim Ovnom ili Bikom. Oni su dobri u tome da ideje sprovedu u delo. I da pritom bude i zarade.

Ljubav

Privlače vas jaki partneri. Emotivno stabilni i prodorni. Samo odmerite dobro da li će imati vremena da se i vama posveti.

Zdravlje

Pripazite se povreda.

RIBE

Posao

Završavate jednu poslovnu epizodu koja je dosta dobro obećavala u početku. Ali neko se u tome nije snašao, a to niste vi. Razmišljajte o saradnji sa stabilnijom kolegama.

Ljubav

Privlače vas neko avanturističkog duha ko voli da putuje. Volite kada je neko otvoren, a u isto vreme pomalo mističan.

Zdravlje

Dobro.

Komentari (0)

Loading