HOROSKOP ZA NEDELJU, 15. JANUAR Rakovi umorni od svega, Strelac planira sopstveni biznis, Devica guši partnera
Foto: Pixabay

OVAN

POSAO: Mnogo ste opušteni i ne interesuje vas opterećivnje ozbiljnim poslovnim temama. Kada biste mogli da zbog posla češće putujete, Vama bi 

Počinje vaš uspešan poslovni period, strpite se i dotle radite samo ono što morate. Učinite sebi uslugu i ovog vikenda ne razmišljajte o poslu.

LJUBAV: Vaš ljubavni život svodi se na koketiranje i blagu provokaciju osoba suprotnog pola, ali bez neke akcije. Ako danas ne upotrebite tu energiju, moraćete da sačekate sledeći tek vikend ako želite uzjašete talas kosmičke energije kakav imate danas na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Dobro, preporučujemo vam što više smeha i zabave na svežem vazduhu.

BIK

POSAO: Možda ćete danas nepotrebno nervirati jer ste opterećeni minusima i neostvarenim profitom, ali ste delom i sami krivi jer uvek terate mak na konac.

Okanite se nebitnih stvari, već još danas iskoristite zatišje i isplanirajte kako da uštedite novac tokom predstojeće radne nedelje.

Vikend je dobar period za planiranje uštede novca jer ako večeras ne potrošite sav novac u žurkanju ili izlascima, lakše ćete prebroditi odvratni ponedeljak na poslu uz ukusni mafin, kvalitetan ručak ili vožnju taksijem ako se uspavate…

LJUBAV: Na emotivnom planu vam ne cvetaju ruže, nezadovoljni ste partnerovim odnosom prema vama

Zapitajte se da li vam to namerno radi i do koje mere je i druga strana zadovoljna u vašoj vezi…

ZDRAVLJE: Čuvajte se iskušenja u vidu velikih, preslatkih kolača ili slatkiša i generalno povedite računa o ishrani.

BLIZANCI

POSAO: Kad je posao u pitanju stvari ne stoje najbolje i kao da se provlačite kroz iglene uši. Nikada nije komotno i opušteno, ali uvek nekako dovoljno. Umetnik ste u smišljanju dobrih izgovora, jer nemate volje da se ozbiljnije pozabavite neprijatnim obavezama.

Naš vam je savet da sa reči pređete na dela i ostvarite neku od vaših kreativnih ideja koje servirate kao izgovore.

LJUBAV: Ljubavne prilike vam nisu po volji, može se desiti da će vam draga osoba nedostajati.

Ako želite ponovo da cvetate od sreće, učinite nešto romantično ili neočekivano za vašu ljubav, odnosno partnera.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je nešto slabiji zbog premora, obavezno spavanje 8-10 sati, makar preko vikenda i imaćete manje srčanih tegoba.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 15. JANUAR Rakovi umorni od svega, Strelac planira sopstveni biznis, Devica guši partnera

Foto: Pixabay

 

RAK

POSAO: Vas sreća u poslu prati kao prokletstvo. Vikend je, a vama je danas najpovoljniji dan za posao i finansije.

Ipak, zdravlje nema cenu, pa se potrudite da odmorite i spremni dočekate radnu nedelju, jer u narednih 7 dana može doći do razrešenja nekih poslovnih pitanja koje vas već neko vreme smaraju.

Danas, umesto da radite, okušajte sreću na lutriji, ali odaberite najeftijiju greb-greb srećku. Mnogo osoba rođenih u znaku raka danas prosto isijavaju od sreće, kao da su pasle na polju deteline, na kom rastu samo one sa četiri lista.

LJUBAV: Vaš ljubavni život je zanimljiv ponajviše zbogg toga, jer vi u emocijama uvek preterujete. Svesno ili nesvesno vi od svega pravite dramu, ali vam niko ne može osporiti da iz svog srca dajete samo maksimum.

Emotivno ste vezani za nekog ko je sam sebi na prvom mestu, pa vam ide na nerve i nije vam jasno kako može da bude toliko dugačija osoba od vas. Problem je u tome što vi niste fer, ako na sve gledate polazeći prvo od sebe.

Svaka budala ima svoje veselje, a na žalost ima i prava da bude ono što jeste. Vi jednostano bolje birajte kome poklanjate srce.

ZDRAVLJE: Odlično, iako vi stalno kukate i žalite se na probadanja i neke nepostojeće simptome.

LAV

POSAO: Vašeg posla je i vama dosta, jer po prirodi vaše delatnosti redovno dolazite u kontakt s velikim brojem ljudi, među kojima ima puno onih koji stalno nude nove kombinacije i šeme.

Pokušajte da se odbranite od njih makar vikendom i provedite malo više vremena u krugu porodice i prijatelja, kako biste napunili baterije. Trebaće vam energija, sledi vam naporna radna nedelja…

LJUBAV: U ljubavi nema bitnijih dešavanja, iako ste stalno u društvu osoba suprotnog pola tu spektakularnih dešavanja nema.

Slobodni imaju šansu za neobaveznu šemu, pa ko voli, neka izvoli.

ZDRAVLJE: Bez bitnijih promena.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 15. JANUAR Rakovi umorni od svega, Strelac planira sopstveni biznis, Devica guši partnera

Foto: Pixabay

 

DEVICA

POSAO: Do kraja dana čućete značajnu vest vezanu za vašu delatnost. Morate više da se bavite samopromocijom i da steknete naviku da se predstavljate uvek u najboljem svetlu, jer vaša posslovna reputacija samo od vas zavisi.

LJUBAV: Može biti neprijatnosti ili nesuglasica s partnerom zbog vaše neodoljive potrebe da sve kontrolišete.

Budite mnogo fleksibilniji i poslušajte nekad srce voljene osobe. Vaša ljubav možda i pati, a vi toga niste ni svesni.

ZDRAVLJE: Bez problema.

VAGA

POSAO: Već danas osećate pritisak obaveza koje vas čekaju s početna radne nedelje. Nervira vas stres koji vam sleduje.

Ne nervirajte se, već dobro odmorite, okrepite se i uložite malo energije u planiranje ili spiskove obaveza i ostalo vreme poklonite sebi.

Budite oprezni pri rukovanju novcem posebno ako ste skloni naručivanju preko interneta.

LJUBAV: Ne trudite se da bitnije utičete na partnerove odluke, već na postoojeću vatru dodajte malo goriva u vidu pažnje inače ćete ozbiljno ugroziti vaš odnos.

Slobodni bi mogli da upoznaju jako privlačnu ličnost i da se zaljube u nju.  Vage koje su u vezama će imati utisak da ih partner tretira kaao kesu.

ZDRAVLJE: Mogući problemi s varenjem i kašljanjem.

ŠKORPIJA

POSAO: Dobro pa se prethodna nedelja i jučerašnji dan nekako završio. Iza vas je ostao naporan i odvratan poslovni period i danas se lepo odmorite.

Vaša želja da zablistate u novom poslovnom izazovu je propala, a vi umesto da krivite sudbinu ili žalite, bolje nemojte ništa novo planirati ni započinjati, već sačekajte nadređene da vam povere nevi zadatak.

Biće posla i na pretek, u to ne sumnjajte, samo se ne upirite iz sve snage inače će vam se brzo smučiti.

LJUBAV: Ljubavne prilike i stanje na polju emocija su vam katastrofa.

Evidentno je da ima oscilacija u odnosu s partnerom jer svojim bolom u dupetu provocirate njegov inat i samo pravite gluposti. Umesto toga ukažite partneru znak pažnje i umesto klasičnog “Volim te” saopštite to delima a ne rečima i garantovano, sledi vam seks za koji niste ni mislili da je moguće doživeti sa istom osobom.

ZDRAVLJE: Sklonost ka depresiji nije izgovor da stalno budete smoreni. Namerno se iscimajte i trgnite iz stanja u kom tavorite vec 10 dana.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 15. JANUAR Rakovi umorni od svega, Strelac planira sopstveni biznis, Devica guši partnera

Foto: Pixabay

 

STRELAC

POSAO: Došlo je do promene u vama, kao da je nesto umrlo i vas pocinje da boli uvo za posao, polako ali sigurno i zbog toga osećate se nezavisnije.

Ipak bolje je paziti se vaše energije i sposobnosti da brbljate pre nogo dobro razmislite, kako ne biste povredili osobu značajnu za vaš poslovni status.

Do kraja ovog vikenda savetujemo Vam da ni ne pomišljate na posao.

LJUBAV: Ljubavni život vam jja kkao auto u zaleto, ali koji je ostao bez goriva. Trenutno ste na nizbrdici i memontum je tu, ali šta kada naiđe uzbrdica?

Vas zanima samo da vas neko obožava i trčka za vammaa, a zauzvrat jako maalo pružate. Probajte makar danas da oslušnete partnerove želje, a mogli biste i da mu iispunite poneku

ZDRAVLJE: Neće vam se danas ništa strašno desiti, ali morate se fizički angažovati…

JARAC

POSAO: Uporno se napinjete da uspete u nekom svom cilju, a pitanje je koliko novca to vredi. I ako nekako uspete, pitaćete se da li je to bilo vredno tolikog truda.

Neke stvari radite u pogrešno vreme. Na primer danas čitate horoskop o poslu, a vikend je. Bolje bi bilo da potrošite neki dinar i povedete prijatelje na piće, već počinju da govorkaju kako ste stipsa.

LJUBAV: Emotivni život vam je u katastrofa, imate utisak da vas partner ne razume, a realno nema tog horoskopa koji bi objasnio vaše ponašanje.

Slobodni bi mogli da se zaljube u osobu sa kojom imaju jjako malo šansi da razviju trjnu ljubav, jer je u pitanju osoba iz inostranstva.

ZDRAVLJE: Danas sasvim ok.

VODOLIJA

POSAO: Osetićete priliv velike energije koji će vam popraviti raspoloženje i pokrenuti kreativnost. Danas maštajte u realizaciji vaših novih ideja i slede vam pohvale za svoje zalaganje.

Ako vam se danas ili ovih dana ukaže prilika za poslovno putovanje, svakako prihvatite, jer pored mogućnosti da unapredite odnose sa pretpostavljenima, smeška vam se i mogućnost za prolaznu romansu.

LJUBAV: Sreća u ljubavi postaje sve bitnija u vašem životu.

Ukoliko ste slobodni, a željni pažnje ljibavi i razumevanja očekkujte neka povoljna dešavanja na emotivnom planu.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro.

RIBE

POSAO: Položaj planeta u vašem znaku pomaže vam da sakupite energiju za rad, ali većina stvari od vas zavisi. Iskoristite današnji dan da se pripremite za iduću radnu nedelju i napravite spisak prioritetnih zadataka. U suprotnom, predstojeća radna sedmica vam može načisto srozati raspoloženje, ako obaveze budete obavljali bez plana i stihijski-

LJUBAV: Interesantno, danas bi trebalo da imate jedan od najlepših dana za zaljubljivanje.

Častite sebe kafom ili dnevnom izlaskom sa simpatijom, možda se stvari konačno preokrenu.

Ribe koje su u vezama bi mogli bi da naprave romantičaan gest koji će gotovo sigurno rasplamsati strasti u krevetu, a to rasterećenje će vam, verujte, jako dobro doći u ponedeljak ujutro. Ne započinjite radnu nedelju ako ste zagoreli, to nije dobro ni za vas ni za vaše kolege.

ZDRAVLJE: Manje neprijatnosti u vezi sa disajnim putevima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading