HOROSKOP ZA PETAK, 13. JANUAR Vaga ljuta na partnera, Blizancima dobar dan za karijeru, Ribama uspeh na svim poljima
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Ukoliko uvidite da neke detalje ne možete tek tako sami da rešite ne silite celu situaciju i pokušajte da dovedete u red svoje trenutne obaveze uz pomoć kolega.

Ljubav

Niste svesni prisustva jedne Škorpije, ali zasigurno su se pripremile neke promene u narednom periodu bez lošeg ishoda.

Zdravlje

Potražite savet stručnjaka za vaše stanje pluća.

BIK

Posao

Ne ustručavajte se da završite započeti posao, ali isto tako ne dovodite sebe u neprijatnu situaciju da se otvoreno postavite i naredbodavno prema jednom Raku, jer postoji velika tenzija između vas.

Ljubav

Sklonost avanturi nećete zaobići ni ovaj put. Morate da se otvoreno postavite pred novim izazovima, koji vam se nude.

Zdravlje

Ne ustručavate se da se povučete i pokušate na miru da meditirate.

BLIZANCI

Posao

Imaćete danas prioliku da neke stvari dovedete u red kada su poslovna kočenja u pitanju. Pomoć saradnika vam je od velike pomoći.

Ljubav

Vaše emotivno polje može da bude ispunjeno do određene granice kada se uviđaju potpuno druge aktivnosti koje će vas okupirati.

Zdravlje

Bavite se više fizičkom aktivnošću.

RAK

Posao

Nećete očajavati usled posledica koje su se desile u prethodnom period već ćete biti u boljem fokusu za nešto više aktivnosti ovaj put.

Ljubav

Ukoliko se zaljubljeni u jednog Bika ili Vagu, ne dozvolite toj osobi da vas izneveri i da napravi loš ambijent na vašem polju emocija.

Zdravlje

Pazite se u saobraćaju.

Foto: Shutterstock

 

LAV

Posao

Okruženi ste ljudima, koji umeju da rade svoj posao. Ne pokušavajte da se družite sa ljudima koji vam ne imponuju u svakom slučaju budite obazrivi pri komunikaciji.

Ljubav

Isuviše ste svoji i nemate nameru da se postavljate drugačije bez potrebe ili sve dok se ne pojavi određena osoba na koju često mislite.

Zdravlje

Oprez hroničnim bolesnicima.

DEVICA

Posao

Imate izbor kada su obaveze u pitanju i ne pokušavajte da se integrišete sa osobama koja vas ne zaslužuju. Mnogo toga vam je bilo nepotrebno, pa ćete taj deo svojih obaveza zaobići, ovaj put.

Ljubav

Volite dominantne partnere. Jedan Lav je odličan izbor, koji vas privlači već duže vreme.

Zdravlje

Osećate pritisak u abdomenu.

VAGA

Posao

Možete da dođete u sukob sa više ljudi u svom okruženju. Ne podležite razmim kritikama jer za tako nešto nema potrebe. Budite koncentrisani na svoje dnevne zadatke.

Ljubav

Naljutili ste se na partnera i čeka vas pomalo solo princip. Ne želite da se otvorite na polju emocija, jer osećate da nije vreme za takav stav.

Zdravlje

Možete imati oscilacije u pritisku.

ŠKORPIJA

Posao

Promenljiva poslovna situacija se nastavlja sve dok ne uvidite drugačiji tok svojih želja koje će vam napraviti jači kompromis kod poslodavaca.

Ljubav

Svesni ste da još uvek volite partnera, koji je pored vas već duže vreme. Ne pokušavajte da izlazite sami već se pokažite u pravom svetlu u paru.

Zdravlje

Reproduktivni organi su loše postavljeni.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

Posao

Polje posla može da vam pokvari dan ukoliko se ne budete držali pravila koja su vam postavljena već odavno. Vredeće da se malo više potrudite drugi put.

Ljubav

Osećate da treba da ostanete u solo stavu u narednom period i nećete biti posebno aktivni na polju emocija sve do prilike za kasnije.

Zdravlje

Možete da mesečarite. Imate budnu svest.

JARAC

Posao

Pokazujete zainteresovanst za poslovnu saradnju sa jednim Lavom. Budite dosledni pravilima, koja vam se dostavljaju.

Ljubav

Umorili ste se od mnogih komentara i potražićete izlaz iz situacije u narednom periodu. Osećate već odavno da vam je potrebna promena na bolje.

Zdravlje

Pijte dovoljno vitamina.

VODOLIJA

Posao

Volite originalne poteze na polju posla i ne odustajete od trenutne solucije da rešite svoje polje finansija za naredni period.

Ljubav

Imali ste i lošije dane ali se trenutno trudite oko partnera od ranije mada vam se to ne sugeriše i ne pokušavajte da se drugačije postavite.

Zdravlje

Pazite se stresa.

RIBE

Posao

Ne ustručavajte se da kažete svoje mišljenje bez velikih priprema prethodnih. Pokušaj da uspete je zagarantovan.

Ljubav

Partner traži malo više pažnje, ali vi ne hajete za tim. Poslušajte savet starijih osoba jer u nekim trenucima možete da budete odsutni i neprilagođeni.

Zdravlje

Nesanica.

Komentari (0)

Loading