HOROSKOP ZA SREDU, 11. JANUAR Ovna čeka avantura sa Rakom, Škorpija napreduje, poslovne šanse za Bika
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Nije svaki dan doslovno isti koliko se morate konstantno prilagođavati promenama. Ostaje vam samo dugoročan trend koji morate da partite.

Ljubav

Avantura na pomolu sa jednim Rakom. Ne pokazujete još uvek ushićenje, ali ne možete da ga sakrijete.

Zdravlje

Dobro se osećate.

BIK

Posao

Vaša poslovna šansa je trenutno na pomolu. Iskoristite je jer se u suštini retko ponavlja ovako dobra energija aspekata na vašem polju finansija.

Ljubav

Razmišljate o jednoj osobi i želite da je posedujete, ali pazite se svojih želja, jer one mogu da se ostvare.

Zdravlje

Promenite neke navike.

BLIZANCI

Posao

Ukoliko smatrate da ste se umorili od obaveza, predlaže se mali predah i sporiji tempo rada. Čeka vas kasnije mnogo više obaveza.

Ljubav

Osećate pritisak u grudima i želju da spustite loptu i pomirite sa partnerom. Oni koji su sami moguće da će obnoviti romansu.

Zdravlje

Imajte više strpljenja kada je u pitanju vaš imunitet.

HOROSKOP ZA SREDU, 11. JANUAR Ovna čeka avantura sa Rakom, Škorpija napreduje, poslovne šanse za Bika

Foto: Pixabay

 

RAK

Posao

Nije sve u jednoj soluciji koja vam se protežirala. Ima nešto i u vašem poslovnom planu koji je dugoročne prirode.

Ljubav

 

Situacija kroz koju prolazite, može da vam zadaje muke na emotivnom planu. Smatrate da ste zaslužili mnogo bolji tretman, nego inače.

Zdravlje

Nesanica.

LAV

Posao

Pokazujete mnogo veći entuzijazam na polju posla nego inače. Ostavljate utisak osobe koja zna šta želi i koja ima dovoljno dobar standard svojih aktivnosti.

Ljubav

Pojaviće vam se osoba na koju često mislite i nema spora oko toga da će vam srce zagrejati. Morate da spustite loptu i dobro se zapitate gde ovo sve vodi.

Zdravlje

Povremena glavobolja.

DEVICA

Posao

Nije sve u jednom potezu i niko kao vaš znak ne ume dosta toga da prepozna, kroz kontinuitet obaveza, koje mora da izvrši u narednom periodu.

Ljubav

Želite tačan bilans svojih emocija. Skloni ste da sve stavljate na vagu, pa i srce osobe na koju često mislite. Susret je neminovan.

Zdravlje

Pazite se preterivanja u hrani.

HOROSKOP ZA SREDU, 11. JANUAR Ovna čeka avantura sa Rakom, Škorpija napreduje, poslovne šanse za Bika

Foto: Pixbay

 

VAGA

Posao

Isuviše dobro koncipirate tempo svog rada da vam ne pada teško da se angažujete na više mesta istovremeno. Volite da radite.

Ljubav

 

Smatrate da ste pravedni ukoliko na vreme otvoreno kažete osobi pored sebe šta osećate. Pazite koje reči upotrebljavate jer one mogu da budu preoštre.

Zdravlje

Imate pojačan pritisak.

devojka

ŠKORPIJA

Posao

Nije sve u jednoj soluciji koju vam predlažu vaši šefovi koliko se uviđa konstantna priprema i rad za dalje napredovanje.

Ljubav

Smatrate da je jedan dan loš, drugi već optimističan pa se u tom vrtlogu sami snalazite za nešto više emocija nego inače.

Zdravlje

Stomačni virus.

STRELAC

Posao

Pojačana interakcija sa klijentima iz inostranstva je nešto što vas motiviše da okrenete list i pružite mnogo više od sebe.

Ljubav

Trijumf koji vi slavite jeste u tome, koliko ste izdržali sami i bez veće šanse za prekid solo tretmana. Pojačajte izlaske i druženja.

Zdravlje

Povišen holesterol.

JARAC

Posao

Solucija koju vi imate je prolaznog karaktera. Iznenadni prilivi novca su nešto što vam se doslovno pruža kroz nove izazove za naredni period.

Ljubav

Ostajete dosledni svom mišljenju i ne želite da ga menjate u skorije vreme. Partner je nezadovoljan i vi to uviđate ali isto tako i ne želite nešto da promenite.

Zdravlje

Obaveze vas pritiskaju.

VODOLIJA

Posao

Svrha vašeg angažovanja je nešto što vam pravi odličan ambijent za mnogo toga kasnije. Morate da budete istrajni u svojim namerama.

Ljubav

Osećate malo veću egzaltaciju i nemate nameru da ostajete sa partnerom koji vam ne imponuje pa ste skloni i naglim raskidima.

Zdravlje

Smanjićete stres.

RIBE

Posao

Okrećete se dobrim planovima. Ne interesuje vas ništa što je površno ili nije odobreno. Poštujete pravila rada i nemate nameru da se dezavuišete nepotrebnim činjenicama.

Ljubav

Maštate o osobi koju odavno niste videli. Bićete u odličnom raspoloženju i u prijatnom društvu. Iskoristite ovaj dan.

Zdravlje

Pijte dovoljno tečnosti.

 
 
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading