ASTROLOG VELIČKOVIĆ OTKRIVA ŠTA NAS OČEKUJE U AVGUSTU Lavovi će doživeti životnu promenu, sa novcem će Bikovi mučiti muku
Foto: printscreen/tvprva

Poslednji letnji mesec, avgust, donosi nam mnoštvo lepih događaja, a astrolog Dušan Veličković je u emisiji "150 minuta" na TV Prva otkrio šta svaki znak horoskopa može da očekuje.

"Ovo je za Ovnove ulazak u jedan ozbiljan mesec, na poslovnom i nekom emotivnom, bračnom planu. Mislim da je jul bio opušten i za relaks, ali sada se zahuktava neka situacija vezana za ostatak ove godine i mislim da će vam ceo ovaj mesec biti veoma uspešan i dobar. Budite oprezni kada je novac u pitanju, trudite se da što manje trošite jer ste skloni trošenju para na gluposti.

Savet za Bika, kao i za Ovnove i Vodolije je da ne dozvole da dođu u situaciju da se izvinjavaju i da kažu ’ne znam šta mi je bilo, to je bilo jače od mene’. Ovaj period je vrlo emocionalno napet, pa je savet za Bika da bi pobedio tu tenziju da se više okrene svojoj veri".

Astrolog kaže da je avgust sjajan mesec za Blizance, kojima već od 2. avgusta kreće jako povoljna faza, posebno za finansije.

"Oni su još uvek otvoreni za ljubav, sreću, treba da se fokusiraju na novac i zaradiće pare, posebno oni koji se bave nekim javnim poslom", dodaje.

"Rakovima Venera daje mogućnost da sve što žele upakuju u neki fin papir, da budu omiljeni među ljudima. Zahvaljujući toj njihovoj toplini, dobroti, uspeće da ostvare svoj cilj šta god on bio. Zablistaće na poslovnom planu, ako se fokusiraju na to, dobiće ono radno mesto koje žele u avgustu.

Lavovima krajem ove nedelje počinju bitna dešavanja koja će obeležiti ovu godinu i oni su na pragu nečega potpuno novog. Imaju obilje energije, zrače, oni će sada izabrati nešto bitno i značajno. Dobar je period za usvajanje nekih novih znanja".

Device, kaže astrolog Veličković, u avgustu ulaze u malo mirnije vode.

"Pripremaju se za jedan period koji je pred njima, kada Merkur uđe u njihov znak. Tada će zasijati i biće magnet za osobe suprotnog pola, za ljude koji mogu da im poprave značajno poslovnu poziciju, pred njima je fantastičan period i cela ova godina.

Vage ulaze u vrlo kreativan period, one blistaju, ali još uvek ne dobijaju satisfakciju za posao koji rade, to će dobiti u septembru. Novac će doći od septembra pa nadalje, sada treba da zablistate".

Astrolog kaže da je Škorpijama fantastičan mesec za posao, kao i da su one sada na ceni "jer su neophodne da bi se nešto završilo ili da bi se nešto pokrenulo".

"Strelčevi mogu da putuju, radili su u julu, sada mogu da se odmore. Fantastičan je mesec, imaju mnogo sreće i sve su zvezde na njihovoj strani. Oni kojima su porodica i prinova u planu u ovom periodu će biti više nego srećni.

Jarčevi posle zanimljivog perioda mogu da se posvete poslu. Mogu da uživaju u poslu, to je jedini znak koji uživa u poslu, ostali rade zato što moraju. Ali, moraju da obrate pažnju na nekog člana porodice, imaće neku pojačanu brigu zbog člana porodice".

Veličković Vodolijama savetuje da ovaj mesec nađu vremena da rade stvari koje im ispunjavaju dušu.

"Slobodne Vodolije bi mogle da nađu srodnu dušu i nekoga sa kim mogu da pričaju o svemu.

Ribama je konačno dobar mesec za novac, ako nemaju neke redovne izvore prihoda, imaju lutriju da okušaju sreću", poručuje astrolog.

Komentari (0)

Loading