AVIONDŽIJE SLEĆU NA MALE EKRANE Evo gde možete da gledate popularnu seriju
Printscreen

Nebeska komedije “Aviondžije”, delo koje su sinergijom kreirali i lansirali Hype produkcija i Telekom Srbija, postala je omiljena među svim generacijama a gledaoci mogu uživati u 3. i 4. sezoni počevši od danas, 19. maja, na kanalu Superstar TV.

Printscreen

 

Trenutno najpopularniji sitkom u zemlji, uveliko nastavlja svoj let u 5, 6. i 7. sezonu, a gledaoce kao i do sada očekuje puno smeha, zabave i dobre energije.

Pročitajte još: Prepoznajete li pevačicu? Kad su fanovi u Beogradu VRIŠTALI za njom, ona se sa životom rastajala, na Kalemegdanu je poslednji put pevala

“Aviondžije” poleću u Katmandu, a prava komedija počinje kada boca helijuma eksplodira tokom leta dok Nepalski vojni orkestar peva. Zašto je boca eksplodirala, otkud helijum u avionu, i ko je zamrsio konce saznaćete u jednoj od epizoda koje vas očekuju na malim ekranima od septempra meseca.

Do tada uživajte u 3 i 4. sezoni na kanalu Superstar TV, a sredom i petkom na Hype televiziji možete pratiti serijal “Aviondžije making off” od 09.35h, 15.55h i 18.55h.

Printscreen

 

ALEKSANDRA NIJE ZNALA KO SAM JA Isak progovoriuo o ljubavi sa Mladenovićkom

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading