PRVI KADROVI SERIJE O SMRTI JELENE MARJANOVIĆ Milica Pavlović kao ubijena pevačica, pogledajte kako izgleda! (VIDEO)
Foto: Alo/ilustracija

Sitno se broji do emitovanja nove serije "Pevačica" u kojoj će se prvi put u svojstvu glumice pojaviti pevačica Milica Pavlović.

Tvorci i scenaristi kriminalističkog ostvarenja su Predrag Antonijević i Nataša Drakulić, a reditelj Miloš Kodemo.

Pavlovićeva je na društvenoj mreži Instagram objavila najavu za TV ostvarenje koje će izazvati, nema sumnje, masovne reakcije:

PRVI KADROVI SERIJE O SMRTI JELENE MARJANOVIĆ Milica Pavlović kao ubijena pevačica, pogledajte kako izgleda! (VIDEO)

Foto: promo

 

- Stiže "Pevačica"! Znate šta, ja ne znam šta bih sad rekla... Nestrpljivo sam čekala, dugo, ovaj momenat da najavim seriju  i koliko god sam bila pripremljena na to, sve pada u vodu sad kad sam svesna da je serija na korak od emitovanja... P.S. Verujte, na osnovu ovog tizera ne možete da naslutite kakav ringišpil vas čeka - istakla je Milica.

Pored Pavlovićeve, u TV ostvarenju glume Miloš Timotijević, Igor Đorđević, Nataša Ninković, Nikola Rakočević, Branka Pujić, Danica Makismović.

Serija "Pevačica" prati mladu muzičku zvezdu Ivanu Lazić, koja pobeđuje na muzičkom takmičenju i dobija ogromnu popularnost. Kasnije, ona biva ubijena, a slučaj preuzima detektiv Bojan. Dugo se spekulisalo da je TV ostvarenje inspirisano ubistvom pevačice Jelene Marjanović.

BONUS VIDEO:

PROKIŠNJAVALA JE I NIJE IMALA STRUJU Lane Gutović je boravio u ovoj vikendici, a evo kako ona izgleda! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading