NOS MI JE BIO DO BATAJNICE Anastasija progovorila o plastičnim operacijama, a evo kako je izgledala pre!
Foto: ATA Images

Ražnatovićeva je priznala da je je jednu opraciju morala da odradi, kao i da podržava sve oni koji žele da promene nešto što im smeta:

Nemanja Novaković

 

 

- Postoji jedna slika koja kruži internetom, kad sam imala 13 godina. U tom momentu imam skoro 80 kilograma, našminkana sam jezivo. Sad imam 60. Ne stidim se toga, ne krijem da sam tako izgledala. Imala sam i više kilograma i veći nos i manja usta... Sve na toj slici izgleda strašno - rekla je pevačica i dodala:

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Razumem kada se žena oseća nesigurno zbog nosa ili grudi...i potpuno sam za to. Svi to rade, samo što svi lažu! Meni je nos odavde do Batajnice na toj slici koja kruži. Nisam bila zadovoljna svojim nosem i nos sam operisala, samo jednom. Zapravo sam samo nos i operisala. Imala sam tu nesigurnost oko nosa i to sam korigovala. Neću sada da pričam da sam imala devijaciju pa sam morala, nisam zbog toga uradila, okej, imala sam i devijaciju, ali... Prosto sam želela i to sam uradila, i to je to.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Anastasija nikada nije krila da je operisala nos i da je uvećala usne, a na fotografijama se može i videti da nije preterivala s korekcijama. 

BONUS VIDEO:

DARKO LAZIĆ ODVEO DEVOJKU NA ROMANTIČNO PUTOVANJE Vrište od uzbuđenja!

Komentari (4)

Loading
Miro

26.07.2021 19:50

Nos, usta, jagodice, zube, botoks, grudi... u tim godinama toliko korekcija i kažu lepa. Šta je prirodno na njenom licu?

Mijat

26.07.2021 20:53

A STA imas od skole recite vec jednom

Ljiljana Vil

27.07.2021 07:04

Bila lepa devojka, pre korekcija