ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Kaća u četvrtom mesecu trudnoće!
Foto: ATA Images

 

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, popularna pevačica uskoro bi trebalo da uđe u peti mesec trudnoće, a budući roditelji radosne vesti podelili su samo sa najbližim.

Kako nam je izvor ispričao, Grujićeva i njen verenik još uvek ne znaju pol bebe, a poznata pevačica planira da se porodi u jednoj privatnoj bolnici.

- Katarina je od trenutka kada je počela da se zabavlja sa Markom znala da je on onaj pravi. Njihov odnos je od samog starta bio savršen i nikoga nije iznenadilo kada je fudbaler zaprosio svoju devojku - kaže na početku razgovora za Alo! naš izvor i dodaje da je i prinova bila očekivana.

ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Kaća u četvrtom mesecu trudnoće!

Foto: ATA Images

 

 

- Budući da će uskoro izgovoriti sudbonosno „da“, vest da čekaju prinovu bila je logičan sled događaja. Čim su saznali da će postati roditelji, Kaća i Gobelja su bili neizmerno srećni, a radosne vesti su podelili samo sa najbližima. Grujićeva je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj klinici, gde planira i da se porodi u novembru, kada joj je termin - kaže naš izvor.

- Za sada je još uvek rano da otkriju koji je pol bebe, ali njima to nije ni najmanje važno. Jedino je bitno da beba bude živa i zdrava i da Kaćina trudnoća protekne u najboljem redu. Zbog toga sada pazi da se ne izlaže stresu i potpuno se posvetila sebi i bebi, a Marko se trudi da joj ispuni svaku želju. Toliko joj je posvećen, da sa njom ide na svaki pregled kod doktora, što se nedavno i dogodilo - priča naš izvor i dodaje da je Kaći, osim Gobelje, najveća podrška i njena porodica.

- Njena sestra ima dete i pomaže puno Kaći i savetuje je kako što lakše da iznese trudnoću, iako za sada nema nikakvih tegoba i savršena je trudnica. Interesantno je da će Grujićevu poroditi isti doktor koji je porodio i njenu prijateljicu Snežanu Borjan, suprugu golmana Milana Borjana - kaže naš izvor na kraju.

Pozvali smo Katarinu za komentar, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive niti na poruke.

Veridba iznenađenja

Marko Gobeljić

instagram/printscreen

 

 

Fudbaler Marko Gobeljić verio se s Katarinom nekoliko dana nakon njenog 29. rođendana, a kako je kasnije ispričala, pevačica nije ni slutila da će te večeri biti zaprošena.

- Marko je dugo pripremao iznenađenje i od mene je sve krio mesec dana. Bilo mu je teško da sakrije apsolutno sve jer nas dvoje živimo zajedno. Taj trenutak ću pamtiću do kraja života i da sam znala da će me zaprositi, još bih se bolje sredila. Krenule su mi suze od sreće, nisam očekivala, drago mi je da sam baš njegova do kraja života - rekla je pevačica.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading